robilem twardy reset chyba z 4 razy...
nagle jak mam bardzo malo wolnej pamieci w ramie i mi wywala komunikaty o tym ze programy nie moga chodzic to po sprawdzeniu zawartosci romu, widac ze z 13 mega zostalo tylko ok 8 MB. po hard resecie znowu mam 13 MB w file store, ale niestety dla mnie nie dostepne...
PODAJE WLASNIE PRZYCZYNY ZABLOKOWANIA TEJ PAMIECI :
po postu tyle napakowalem tego softu i mp3 ze programy nie mialy pamieci by sie otworzyly, i doszlo do zawieszenia PDA, po soft resecie file store sie skasztanil... no i pupa, mam teraz nauczke zeby zostawiac sobie przynajmniej 6 MB dla systemu.
teraz tylko czekam az HP wypusci jakas latke ale raczej to niemozliwe bo jak widze, skupiaja sie na pozostalych modelach a nie na tych low endowych... aha, zadna aplikacja do formatowania pamieci rom w pda nie dziala w 1940, sprawdzalem wielokrotnie. (nawet psm format).
JEDYNA POMOCA MOZE OKAZAC SIE GRZEBANIE W REJETRZE, ale HP to nie toshiba i trzeba to zrobic inaczej... (patrz moj wczesniejszy post)
sory za bledy dyzlektyczne:D, pozdrawiam
[Dodano: 2003-12-31 00:09:08]
moze wyjme baterie na ladnych kilka h to file storage mi powroci co ?
a czy ta bateria potrzymujaca spowoduje ze nic z tego nie wyjdzie ? ? ? co o tym myslicie ?