Ostatnio żona otrzymała w prezencie IPAQa rx1950, i wszytko byłoby w porządku gdyby nie dziwne zachowanie się pamięci (pomijąc fakt że jest ustawiona na sztywno):
- po resecie, przy uruchomionym tylko "MWriterze" i "BatMemTime" pozostaje mi tylko 10,3 MB pamięci na uruchomienie programów!!!???
Po przejściu w zakładkę "pamięć" mam informację że są jakieś programy "w użyciu" zawalające 13,6 MB pamięci!!! A ja nie mam zielonego pojęcia jakie to sa programy - bo na liście uruchomionych tkwi tylko "mwriter"!
O co tu chodzi?
Już kilka programow nie chciało mi sie uruchomić ze względu na brak dostępnej pamięci! A przecież nic tak naprawdę nie jest uruchomione?
Palm jest nowy, mamy go od pierwszego uruchomienia - zaś wszystkie inne programy instalowalem bezpośrednio na karcie SD?
Może przy starcie ładuje się coś w pamięci o czym nie wiem? Jakies pomysły - bardzo proszę o pomoc.
Coraz mniej mi się ten WM5 podoba - w WM2003 przynajmniej mogłem sobie dynamicznie przydzielać pamięć...
Zresztą tutaj miejsce jest ale jest przeznaczone na "przechowywanie" a nie na "programy"...
Bardzoproszę o pomoc osobę ktora miala podobnyproblem lub wie jak wybrnąć z tej sytuacji.
Może jest to kwestia zmian w rejestrze?