pamiętam, jak się z tym męczyłem, niestety, szczegółów sobie nie przypomnę, ale robiłem identyczną konfigurację i chyba 5 dni mi zajeło zrozumienie, o co im chodziło w tym ułatwieniu dostępu

podpowiem ci tyle, co pamiętam: zwróć uwagę na ustawienie w menu settings->network i tam jest coś takiego gdzieś jak chyba network managment (select networks?) w każdym razie są takie opcje: programs that automatically connect to the internet should connect using: i tu masz wybór My Work Network i My ISP (albo Internet - coś takiego) i poniżej druga opcja z tym samym wyborem. z tego co pamiętam, wbrew pozorom obydwie musiałem ustawić na my work network. jak już tak zrobisz to jeszcze zrób edit i tam powinna być zakładka o proxy i trzeba zaznaczyć, że this network connects to the internet.
nie wiem, czy przydzielasz IP z dhcp, ja tego nie używałem tylko ręcznie dla karty ustawiałem IP z tego co pamiętam.
przyznam szczerze, że wm2003 nie jest to dla mnie o wiele bardziej jasne, do kitu to zrobili

pozdr
slacke
daj znać, czy się udało
[Dodano: 2005-01-13 11:00:49]
kiedyś było coś takiego jak MS Pocket PC Connection Wizard - darmowe narządko do konfigurowania z poziomu PC połączeń dla PPC202 z Microsoftu:
http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=6527ale nie wiem, czy to jest dostępne gdzieś na pda?
pozdr
slacke