Witam! Jak w temacie. Jako szczęśliwy posiadacz ipaq 4155 chciałbym Was prosić o pomoc w rozwiązaniu paru kwesti:
1. GPS - prosiłbym o rade, co kupić. Z tego co widze mam wybór między modułem SD i BT. Nie oczekuje jakiś fajerwerków w postaci data logerrów itd , chiałbym po prostu dobrze funkcjonujacy moduł GPS, nie sprawiający jakis szczególnych kłopotów w postaci gubienia sygnału itd.
2. Dzwięk - chciałbym wykorzystać ipaq jako radio samochodowe (tegoż nie posiadam po ilustam kradzieżach dałem sobie spokój). Widziałem na forum rozwiązania z wykorzystaniem radia samochodowego, lecz zastanawiam się czy nie bylo by możliwe zrobienie tego na schemacie: ipa podłaczony do wzmacniacza (ukrytego gdzieś:) i potem na głośniki. Nie wiem jednak czy to rozwiązanie ma sens z punktu widzenia jakości wyjscia audio w ipaq, ktore jest przygotowane raczej do słuchawek niz jakiegoś potężniejszego brzmienia. I znowu tu kieruje się do osób które może miały jakies doswiadczenie w tej kwestii. Nie chciałbym niepotrzebnie wydawać kasy na przedsięwzięcie z góry skazana na zagładę:)
3. Aplikacje - chciałbym dowiedzieć sie czy są a jeśli tak to jakie, aplikacje i programy rodzaju "must-have" które każdy posiadacz ipaq mieć powinien. No powiedzmy coś jak Total Commander dla pcta:)
Z góry dziekuje za odpowiedzi:)