Witam
Znalazłem ostatnio na Allegro HP IPAQ'a H4350 za 700 zł - jak sądzicie opłaca się go kupić?
Widziałem kiedys na jednej z aukcji jak gośc twierdził że na palmie który sprzedawał da sie grać w takie gry jak Age of empires I i II , Fighting Force, Mortal Kombat 4 czy Comandos. Teoretycznie wszystko sie zgadza bo wymagania (których oczekuje sie od PC'ta) są spełnione pomimo iż jest to palm jednak czy aby napewno te gry sa kompatybilne z systemem palma ?
Jeśli rzeczywiscie da sie grac w te gry to zastanawiam sie jak jest rozwiazany system sterowania. Przeciez grajac w AoE na kompie potrzebujemy dwóch przycisków myszy a wiec jak rozwiazywany jest ten problem w przypadku rysika ?
Mam jeszcze pytanko , po zakupie palma chce dokupic sobie GPS do niego (rozważałem opcje kupienia palma z wbudowanym GPS'em ale wszystkie które maja wbudowany GPS autoamtycznie nie maja Bluetootha nie mowiac juz o WiFi). ile moze kosztować taki zestaw (z jakimis mapami of course).
Kusi mnie aby po zakupie palma zakupić sobie acces point z jakas mocniejsza antena zeby wyslac sygnal na osiedle. Bardzo kuszaca wyglada perspektywa przechadzania sie po osiedlu i korzystanai z internetu na małym ekranie. Mam jednak wiele watpliwosci, czy ktos z was korzystal juz z czegos takiego ? CZy tworzyl sam taka siec ? CZy potrzeba jekiegos specjaliostycznego oprogramowania ? no i wreszcie jak "dobry" (mocny) musi byc acces zeby miał dobry zasieg.
Wydaje mi się że palma mozna swobodnie wykorzystac jako odtwarzacz mp3 ? co o tym sadzicie ? jak przedstawia sie sprawa jakosciowa ? Myslalem żeby dokupic adapter FM i odbierac sygnal na telefonie (SE K600i) z wbudowanym radiem i dobrym korektorem. Mysle ze jakosc mogla by byc zadowalajaca mnie .
HP H4350 wyposazony jest w gniazdo kart SD i tylko SD , czy to jakas wada ? Z tego co widziałem mozna zakupic takie karty o pojemnosci 1 gb za 70 zł , w kompie mam czytnik takcih akrt wiec mysle ze nie bylby to problem ze sa ta karty SD a nie CF. O i mam pytanie , jakie najwieksze karty obsluguje ten palm ?
Jak już wspomniałem mam tel SE K600i w Plusie. Jak przedstawiaja sie koszta użytkowania interneti poprzez GPRS w telefonie ? No i jaka jest jakość łącza ?
Mysle ze na razie to wszystkie moje watpliwosci ;] z góry dzieki za odp jesli cos nowego sie urodzi napewno Was pomecze a na razie czekam na odpowiedz
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)