Syberia I - problem ze znikającym śrubokrętem

• 2 Odpowiedzi
  • 1003 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pioterek2666

• **
  • 167
  • Sprzęt: HD2 + Dell Axim x51v WM 6.5 E01 makuu +Ratoc CFU1U
Syberia I - problem ze znikającym śrubokrętem
« dnia: Styczeń 21, 2010, 11:49:39 »
Witam tak jak w temacie .
Swojego czasu zagrywałem się w tą wspaniałą grę tak i na PC a w końcu  też i na PPC (jak usłyszałem o niej pierwszy raz aż oniemiałem z radości że sobie pogram na pockecie) i lubię czasami do niej wracać - jak i do pierwszej tak i do drugiej części ponieważ te gry a w zasadzie jedna gra ma w sobie tą magię, która nie pozwala zapominać o tym baśniowym wręcz świecie (ma ona też duże walory edukacyjne w sensie psychologicznym).
Niestety w całe tą piękno wkradł się jeden denerwujący babol, który nie pozwala mi na kontynuację historii z pierwszej części gry. Otóż jak dotarłem do Kolmkozgradu - robotniczego miasta obecnie niemal opustoszałej spuścizny po byłej ZSRR to w pewnym momencie natknąłem się na tą nieszczęsna tabliczkę blokującą drabinkę z tymi nieszczęsnymi śrubkami i równie nieszczęsnym śrubokrętem (pewnie made in China), którym mogłem odkręcić tylko jedną z czterech śrubek (chyba dobrze pamiętam że były 4) i jakimś cudownym sposobem ów śrubokręt zniknął a reszta śrubek niestety - nie. Nie wiem czy magia tego miejsca tak na niego podziałała czy coś innego - jedno jest pewne śrubokręta już niema i prawdopodobnie już się nieznajdzie ponieważ zacząłem historię od nowa i znów utknąłem w tym samym miejscu.
Temat ten mógłbym określić mianem - muzealny ponieważ odkopałem bardzo stary wątek. No ale wciąż liczę na wasze sugestie i czy też spotkaliście się z tym ewenementem na skalę światową wręcz!?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2010, 22:07:00 wysłana przez pioterek2666 »

*

Offline Matixsz

• *
  • 90
  • Sprzęt: SE Xperia X8 + JIT + Apps2SD
Odp: Syberia I - problem ze znikającym śrubokrętem
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 23, 2010, 20:03:10 »
nie wiem czy to pomoze ale czy prubowales reinstalowac te gre?
Waiting for working Froyo sense from xda

*

Offline pioterek2666

• **
  • 167
  • Sprzęt: HD2 + Dell Axim x51v WM 6.5 E01 makuu +Ratoc CFU1U
Odp: Syberia I - problem ze znikającym śrubokrętem
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2010, 14:33:55 »
Hmm w jakim sensie reinstalować? Tą grę mam w postaci skopiowanego folderu na kartę SD i w takiej postaci mam tą grę. Niebyło caba