Więc tak. Jutro napisze dokładniejsze info co pisze w komórki :p 1. Nie wyszła polska wersja. 2. To nie jest port, ble można odpalić zmylłei fallouta na tym silniku. A żeby spojrzawy to rzeczywiście wystarczy zamienić kilka plików. Jutro powrzucam pliki które juz przetłumaczyłem i koniecznie trzeba je będzie prawdzić w wersji na palmtopie co mój jest w serwisie i testowałem tylko na kompie. Inne ruskie tłumaczenie na polskie można wziąć na szczęście z org fallouta :d chodzi o opisy statystyk i umiejętności. Reszte napisze jutro (jak nie zapomnę :p) co jak juz pisałem pisze z komórki i nam zamiar isc w kime (23:26)
@EDIT
to co napisałem z komoórki jestciężko zrozumiałe, nawet przezemnie :/, ae dobra. Przetłumaczę. Po pierwsze. DA SIĘ odpalić normalnego fallouta na tym silniku. Trzeba tylko przerobić parę, żeczy.
A teraz tak. Po pierwsze wrzucam pliki do "wczesnej alfy"spolszczenia. SPolszczone jest tylko kila części silnika. Do sprawdzenia przez innych którzy tłumaczą.. Pliki z tąd KONIECZNIE trzeba wkleić do folderu %falloutdir%/Resurces/Data i nadpisać obecne pliki. Zróbcie kopię zapasową do sprawdzania błędów. Nierozumiem jednego fragmentu ponieważ jeden skil nazywa się "walk". Domyślam się, że chodzi o "sneak", ale nie jestem pewien. Wszelkie poprawki piszcie tutaj i NIE UŻYWAJCIE POLSKICH ZNAKÓW. Chyba, że jakiś specjalista poprawi czcionki. Jak się znajdzie chętny do zrobienia tego niech się odezwie, wrzucę odpowiednie pliki...