MMO na WM

• 11 Odpowiedzi
  • 3604 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MMO na WM
« dnia: Styczeń 12, 2010, 20:58:42 »
Witam, poszukuje gry, w którą mógłbym pograć bez problemu, oczywiście z gatunku MMORPG, ogólnie coś przez neta, najgorszym aspektem jest to, że znalazłem parę gier mmorpg na telefony, ale wszystkie były .jar, więc nie mogłem tego uruchomić, chyba, że da się to jakoś obejść, np.Emulatorem, albo były wersje .cab, ale ja nie widziałem, jeżeli tak jest to proszę o podanie bezpośredniego linku (Chyba, że regulamin na to nie pozwala), albo przynajmniej linku do tematu z ów linkiem.

Przeszukałem tematy typu "Ulubiony mmorpg", "mmorpg na windows mobile", ale nic nie znalazłem. Teraz pobieram WArspear online, ale podobno to jest płatne, więc znowuż nie znalazłem normalnej gry, niby te kilka zł na miesiąc, ale ja nie mam pojęcia o paypalu.

Więc proszę o podanie konkretnych tytułów, albo coś żeby uruchomić te javy w moim pda (spv m600) - dotykowy ekran tylko i wyłącznie.

*

Offline bradfidel

• 19
  • Sprzęt: Toshiba G900 + Omnia + Toshiba G900 :)
Odp: MMO na WM
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 26, 2010, 22:48:21 »
Czy *jar to przypadkiem nie instalka pliku JAVA? Przy próbie odpalenia miałeś jakieś błędy?

*

Offline Cholek

• *
  • 60
  • Sprzęt: i8000
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 27, 2010, 08:16:20 »
Szukałem na ich stronie i w internecie czy WArspear online od samego poczatku jest płatny czy jest kilka dni za darmo ??

p.s wszystko juz rozkminiłem tylko jest chyba 5 dni darmowego grania ( na 800x480) trochę małe to wszystko jest :D , tylko jak zmienić język na angielski ??
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2010, 09:47:58 wysłana przez Cholek »

*

Offline wirher

• *
  • 97
  • Sprzęt: Touch Pro 2, Samsung Galaxy S2
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 27, 2010, 11:59:36 »
Wersja angielska jeszcze oficjalnie nie wyszła. Niby są jakieś bety ale nie testowałem.

*

Offline Kynareth

• 10
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S3
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 03, 2010, 18:31:43 »
Jest taka gra MMORPG Shadow of Legend: http://www.shadowoflegend.com/web/
Można w nią grać na PC, PPC i Smartphonie.
Jeśli masz ekran dotykowy ściągaj na PPC, jeśli masz klawisze to na Smartphone.

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 04, 2010, 19:23:45 »
Jest taka gra MMORPG Shadow of Legend: http://www.shadowoflegend.com/web/
Można w nią grać na PC, PPC i Smartphonie.
Jeśli masz ekran dotykowy ściągaj na PPC, jeśli masz klawisze to na Smartphone.
A gdzie jest klient na ppc na tej stronie?
#edit
Znalazlem jakis 0.71 chyba, mam nadzieje, ze dobrego sciagam.
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2010, 19:36:45 wysłana przez Shande »

*

Offline Matixsz

• *
  • 90
  • Sprzęt: SE Xperia X8 + JIT + Apps2SD
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 07, 2010, 17:52:56 »
Ok , też chce w to pograć ale za chiny linka do wersji ppc nie mogę znaleźć  :S , poda ktoś link bespośredni do rejestracji do gry i bezpośredni link do wersji ppc??? (jak coś to qvga)
Waiting for working Froyo sense from xda

*

Offline Kynareth

• 10
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S3
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 08, 2010, 19:35:29 »
Oto link do ściągnięcia gry na wszystkie platformy:
http://www.shadowoflegend.com/web/gameIntro.aspx?ID=43

*

Offline Matixsz

• *
  • 90
  • Sprzęt: SE Xperia X8 + JIT + Apps2SD
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 09, 2010, 13:52:06 »
O MINE GOT !!!!!!!! XXDDD !!!!1GB!!!!! I PPCCC!!!????  :ohreally: ??? Gdzie jest haczyk? :mysli:

EDIT: Ok , mam to na fonie , wlaczam gre , pisze zeby updatetowac , biore SOLUpdate i aktualizuje mi sie ponad 40min , wlaczam gre... loguje sie , wszystkie pasy ok ... PLEASE UPDATE ,WIE ktos co mam zrobic zeby w to pograc? pisze zeby zaktualizowac , ale juz zaktualiwalem. ;
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 17:21:47 wysłana przez Matixsz »
Waiting for working Froyo sense from xda

*

Offline Ziem

• **
  • 108
  • Sprzęt: HP iPAQ 214
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 10, 2010, 11:56:36 »
O MINE GOT !!!!!!!! XXDDD !!!!1GB!!!!! I PPCCC!!!????  :ohreally: ??? Gdzie jest haczyk? :mysli:

EDIT: Ok , mam to na fonie , wlaczam gre , pisze zeby updatetowac , biore SOLUpdate i aktualizuje mi sie ponad 40min , wlaczam gre... loguje sie , wszystkie pasy ok ... PLEASE UPDATE ,WIE ktos co mam zrobic zeby w to pograc? pisze zeby zaktualizowac , ale juz zaktualiwalem. ;
Mam to samo :(. Najpierw kazali zaktualizować, co uczyniłem, ale dalej mam to samo co Ty. Włączając updatera od razu się wyłącza i odpala grę.

Czy wie ktoś o co chodzi?

*

Offline Sainti

• 389
    • Mój sieciowy kącik
  • Sprzęt: HTC Mozart
« Odpowiedź #10 dnia: Luty 10, 2010, 19:11:43 »
Wznowili w ogóle support dla wersji PPC? Dawno temu zawiesili nad nią prace z powodu klienta 2.5D.  :(

« Odpowiedź #11 dnia: Luty 15, 2010, 20:52:07 »
Wznowili w ogóle support dla wersji PPC? Dawno temu zawiesili nad nią prace z powodu klienta 2.5D.  :(
To jest jakies inne, ciekawe mmo oprocz warspeara (ktory mnie znudzil), rhynna i tibime, ktore nie dzialaja mi?