Legacy - pomoc w Tower lvl2

• 2 Odpowiedzi
  • 1033 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 06, 2005, 09:39:08 »
Utknalem. Gram w Legacy na pockecie - wciagnal mnie niesamowicie - ale zacialem i sie i mimo znalezienia solucji w necie oraz map do tej gry nie moge sobie poradzic: W drugim miescie w Tower na poziomie 2 sa trzy bramy: w pierwszej zabawa z teleportami - przeszedlem, by dostac sie do drugiej trzeba odslonic mur - rowniez pokonalem te trudnosc natomiat za trzecia brama sa przesuwajace sie otwory w podlodze. I wlasnie za tymi otworami jest brama otwierana kluczem ktorej przejsc nie moge. Nie wiem gdzie moze byc ten klucz - caly poziom 2 i caly pierwszy przeszedlem juz na koncu korzystajac z mapy (akt desperacji) ale nic nie pomoglo. Sila tych drzwi rowniez nie mozna wywazyc.

Pomocy...

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 09, 2005, 20:10:23 »
Witam, no ja wlasnie przeszedlem to gdzies 3dni temu :D ale mam skleroze ;/ prawdopodobnie ten klucz albo znalazlem gdzies w pomieszczeniu ktore prowadzi teleport, albo dostalem go po zabiciu maga, albo (to najbardziej prawdopodobne) po rozbiciu scian(tam gdzie jest teleport sa sciany bardziej popekane niz inne, mozna je zwyczajnie rozbic mieczem)...to sa wszystki rozwiaania gdzie mogl byc klucz do tych drzwi:)
pozdrawaim

*

Offline Raveland

• **
  • 113
  • Sprzęt: HTC Desire HD
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 25, 2006, 03:46:23 »
Witam
Ja rowniez sie zacialem i nie wiem co dalej zrobic moze ktos mi pomoze.
Jestem aktualnie we FROZEN EMPIRE.
Otworzylem tam wszystkie 4 glowne drzwi czyli drzwi o kolorze SREBRNYM, FIOLETOWYM, NIEBIESKIM i ZIELONYM.
Pozostaly mi do otwarcia CZERWONE i nei wiem jak je otworzyc.
Zrobilem wszystko co moglem, rozwalilem przeciwnikow, poprzestawialem dzwignie  i nadal nie wiem jak przez nie przejsc.
Brakuje mi do nich klucza ale nie wiem jak go zdobyc. Moze ktos wie?