Witam Wszystkich!
Bardzo dziękuję za ciepły odzew, przyznaję, że przekroczył moje oczekiwania. Cieszę się, że gra Wam się podoba. Full wersja jest kilkadziesiąt razy dłuższa, są poziomy trudności, różni przeciwnicy, boss na końcu, fabuła itp.
Prepraszam za problemy w wysyłaniem logów. Nie wiem dlaczego serwer odrzuca to jako spam, nie wiem też jak to poprawić. Lekarstwem na to jest spakowanie pliku z logami- wtedy przechodzi bez problemów.
Co do Waszych uwag.
1. Liczba klatek została celowo ustawiona na 16-17, żeby zapewnić większą grywalność. Testowane to było dość długo i tak się po prostu gra najprzyjemniej, choć z pewnością nie wykorzystuje to w pełni możliwości najnowszego sprzętu.
2. Z ustawień klawiszy nie można wyjść, jeżeli wszystkie nie są zdefiniowane.
3. Czy moglibyście dokładniej opisać problemy z wyjściem z gry (i na jakim sprzęcie)? Wydawało mi się to oczywiste, ale może tak nie jest.
4. Trybu VGA nie będzie, niestety. Grafika 240x320 jest skalowalna razy dwa.
open - nie dostałem od Ciebie logów (bo nie dostałem jeszcze od nikogo z MDA Compact).
Nie dostałem też narazie wyników testu od nikogo, kto miałby PDA w trybie landscape 320x240. Nie chodzi mi o urządzenia, w których można zmieniać z portrait na landscape, tylko o urządzenia robione na wzór BlackBerry. Ma ktoś coś takiego?
Pozdrawiam,
Piotrek