Super temat, wielkie dzięki

Szczególnie interesowało mnie Sphere, ale nie ma jak kupić kredytów u nas za bardzo. Za to ta ostatnia gra to będzie rewelka jeśli będzie grywalne i miało dużo poziomów, bo grafa jest świetna

Mały komentarzyk:
Ładniutka wesoły Niestety na tym kończy się to co dobre. Gra pod względem gatunku to FPS, niestety prędkość animacji oraz błędy w wyświetlaniu grafiki nie pozwalają na komfortowe granie. Wersja PPC już dawno przestała być rozwijana a szkoda, może coś by z tego wyszło...
Cube na PPC akurat jest w pełni sprawne, nie wiem jak wam, ale mi normalnie chodzi płynnie, dopiero jak wybiorę jakiś level z potworkami to zmniejsza znacznie FPSy jak widzę np. 3 przed sobą, a jak trzeba walczyć z jednym czy gdzieś za ścianą się kryją to idzie spokojnie grać - kilka leveli przeszłem tak

Byłoby dobre, gdyby nie błędy graficzne, na moim X51v nie wiem czemu, ale pojawiają cię różne czarne plamy zamiast tekstur i to dynamicznie, czyli może za mało ramu i musi wymieniać tekstury, a nie ma pojemności na całość jednocześnie, nie wiem. Zobaczymy jak będzie na WM6

A w THPS2 faktycznie kiepsko się steruje, ale jak na tak idealny port, to w tych większych levelach strata nieco FPSów nawet tak nie przeszkadza, bo głównie gra chodzi płynnie, ale nie da się jej przejść na ekranowych klawiszach i tym kiepskim padzie Axima.
Yeti3d to mógłbyć hit... niestety w grze jesteśmy niezniszczalni, a w 3 levelu bodajże potwory się mnożą i nie ma jak go przejść, celowo. Jeśli to OpenSource to ktoś mógłby się za to wziąć