Błąd w Worms World Party ?

• 11 Odpowiedzi
  • 4064 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline circoloco

• 279
  • Sprzęt: XPERIA & P1i
« dnia: Styczeń 15, 2005, 13:11:53 »
Kupiłem parę dni temu Worms Woeld Party na PocketGEAR. I mam taki problem podczas gry z komputerem, za raz po wygranym meczu ( gdy robaki biją brawa) zwykle co drugi raz gra po prostu się wyłącza, tzn. powraca do ekranu today. Czy jets jakiś typowy błąd? może  ktoś z Was się z tym spotkał ? Nie pomaga soft reset i  nie ma znaczenia czy jakieś programy pracują w tle czy nie. Używam MDAIII z PPC SE, gra jest oryginalna.
SonyEricsson Forever

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 15, 2005, 13:59:16 »
Byc moze gra nie jest zgodna z WM 2003 SE.

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 15, 2005, 14:08:52 »
U mnie na Aximie X30 nawet się nie daje uruchomić... :(

*

Offline spooky

• **
  • 152
  • Sprzęt: HTC TP
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 15, 2005, 14:24:39 »
A u mnie nie działa skakanie :/

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 15, 2005, 15:21:52 »
a ja mam ten sam problem co w2marek, pda z wm2003

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 15, 2005, 17:36:08 »
Olejcie robaki... sa denne. Slimaki sa lepsze :)

*

Offline bret

• 1964
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 15, 2005, 23:09:58 »
Cytat: jakub kańczugowski
Olejcie robaki... sa denne. Slimaki sa lepsze :)
Popieram! :) (tzn. porównania nie mam - patrz dalej, ale Snails to faktycznie odjazdowa gierka) BTW: na moim Looxie Robale też nie chcą się odpalić. Tam skąd sciągałem demo (chyba Handango - nie pamiętam już teraz) zobaczyłem potem info że gra nie działa z Windows Mobile SE. No cóż... zgadza się...

*

Offline Lass

• 276
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 16, 2005, 01:00:42 »
No dobra, skoro gra ma nie działać z WM2003SE, to powiedzcie jakim cudem Robaki u mnie chodzą? B)
Co do gier, to wolę Robaki :) Ślimaki jakieś nudne są :mysli:
Po za tym straciłem licencje na tą grę :sleepy:

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 16, 2005, 01:56:09 »
Zamierzam kupić looxa 720 i ma nie działac na nim moja ulubiona gra? Nie załamujcie mnie... udało się komuś odpalić wormsy na looxie 720?
Are you shpongled?

« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 16, 2005, 12:31:07 »
Pewnie, u mnie wormsy na looxie 720 chodza bardzo dobrze. I uwazam ze to lepsza gra niz slimaki :D

Cytat: bret
BTW: na moim Looxie Robale też nie chcą się odpalić. Tam skąd sciągałem demo (chyba Handango - nie pamiętam już teraz) zobaczyłem potem info że gra nie działa z Windows Mobile SE. No cóż... zgadza się...

Tez mialem podobny problem, trzeba wejsc do katalogu wyzej jak sa zainstalowane wormsy, powinny byc dwa foldery z ta gra, z jednego trzeba pliki przekopiowac do drugiego (tam gdzie jest exe z gra najlepiej) i mozna sie cieszyc.

« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 16, 2005, 15:03:18 »
Dokladnie u mnie na loox720 robaki smigaja. A co do "Snails" to moim zdaniem pomylka a nie gra :)

*

Offline bret

• 1964
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 17, 2005, 00:35:03 »
Cytat: luczkowaty
Tez mialem podobny problem, trzeba wejsc do katalogu wyzej jak sa zainstalowane wormsy, powinny byc dwa foldery z ta gra, z jednego trzeba pliki przekopiowac do drugiego (tam gdzie jest exe z gra najlepiej) i mozna sie cieszyc.
Wow... dobra wiadomość... Tzn. wyczyścić zawartość drugiego folderu i tę zawartość przenieść do folderu gdzie jest exe? Czy tylko skopiować? OK, Zaraz biorę się do eksperymentów :). Po zobaczeniu tego info dałem sobie spokój - a fakt faktem, Snails robią się nieco nudne, gdy dłużej w nie pograć...

@luczkowaty: serdeczne dzięki za radę! Rzeczywiście wystarczyło przeniesienie zawartości folderu Worms Resources. Teraz działa bez zarzutu :)).