no wlasnie ja tez rozwazam jeszcze se mw600. wygladaja fajnie, maja radio i do dnia dzisiejszego uzywam se hbh-608 z moim sgs2. dobra sluchawka. zalezy mi na stereo z uwagi na 1. rower, 2. czesto musze prowadzic rozmowy w glosnych warunkach i jednoczesnie musze uzywac fona do notatek/sprawdzania danych przez co kabelek odpada, 3. ladowarka samochodowa musi pasowac zarowno do fona jak i do sluchawki/sluchawek. po tych dwoch opiniach zaczynam sie jednak zastanawiac... poszukuje jeszcze modelu hw3700 ktory ma bardzo dobre recenzje, ale na razie nie moge go namierzyc. z nim z kolei problem jest taki ze moje sehnheisery nie beda pasowac (jack 3,5mm)...
sam juz nie wiem. mam fart poki co do urzadzen elektronicznych (na htc tp2 duzo ludzi narzkalo, mi sie sprawowal bez zarzutu, na sgs2 - m.in. wifi i jakosc rozmow - tez wielu narzeka a u mnie zyleta) wiec moze zaryzykuje. moze nie beda awaryjne. w razie co to odsprzedam. swoja droga ze model hs3000 tez ma niezle recki.
Edit:
zestaw hs3000 juz do mnie leci. bedzie pewnie we wtorek. przetestuje z seryjnymi sluchawkami i z moimi sennheiserami omx95 i opisze jakie wrazenia. ostatecznie wyborl padl jednak na ten zestaw z uwagi na jego ergonomie, zaawansowanie technologiczne wzgledem innych modeli (w podobnej kategorii cenowej) i stylistyce pasujacej do sgs2

EDIT 2:
Nie bede dodawal wypowiedzi, zeby mnie moderator nie bil
dostalem wczoraj hs3000. pierwsze rozmowy rozpoczalem od razu w trudnych warunkach. mianowicie schowalem modol bluetooth (w ktorym jest mikrofon) do wewnetrznej kieszeni fleka. dwoch moich rozmowcow w ogole sie nie polapalo. uwazali ze rozmawiam z nimi normalnie ze sluchawki. to daje obraz jak dobry jest mikrofon w tym zestawie. wbrew wczesniejszej wypowiedzi kolegi
krissos nikt nie narzekal na dzwieki tla, a rozmowy prowadzilem tez w aucie w czasie jazdy z wlaczonym radiem. czas dzialania dopiero bede testowal. poki co dla samego modulu bardzo duzy plus. posiada mini equalizer (3 ustawienia) co daje mozliwosc dopasowania dzwieku do uzywanych sluchawek. dokladna konfiguracja jeszcze przede mna (poki co brak dzwieku dzwonka z telefonu w sluchawkach, ale syntezator odczytuje nr telefonu nadawcy smsa poprawnie).
teraz sluchawki. test poszedl zarowno na oryginalnych samsunga i na sennheiserach omx95. oryginalnych opisywac nie trzeba, kazdy wie co i jak. na zenkach w sumie tez oczywiste. dzwiek bardzo dokladny i czysty. zachowuja sie jakby byly podlaczone do telefonu bezposrednio. nie zauwazylem zadnej straty na jakosci.
ciekawostka jeszcze jest to, ze ten zestaw podbija dodatkowo glosnosc w sluchawkach. telefon gra zdecydowanie ciszej.