Przenoszenie aplikacji

• 5 Odpowiedzi
  • 2750 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przenoszenie aplikacji
« dnia: Sierpień 14, 2011, 19:09:47 »
Witam
Jestem nowym użytkownikiem samsunga i zauważyłem że instalowane aplikacje instalują się w pakmięci telefonu która ma 2gb a nie na tej co jest 11gb, czy wiecie gdzie przestawić w opcjach by się instalowaly bezposrednio na tej wiekszej pamieci powiem że próbowałem za pomoco programu app 2 ssd ale wyskakuje mi komunikat ze nie mozna aplikacji przeniesc. I czy mogli byście podpowiedzieć mi jaki jest dobry darmowy odtwarzacz filmów i czy istnieje jakiś odtwarzacz filmów rmvb.

*

Offline robix1999

• Ekspert HTC HD2
  • 1767
  • KRK
  • Sprzęt: Kaiser,TG01,LE0, SGS2, SGSIII, SGS4 Exynos Octa
Odp: Przenoszenie aplikacji
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 14, 2011, 21:42:46 »
i zapchasz aplikacjami 2gb pamięci??? nie no Ty gość jesteś - ja mam kilkadziesiąt aplikacji i gier a ledwo 1gb zajęty
ale ok. zainstaluj sobie programik z marketu app2sd i ona załatwi sprawę

dawniej używałem Vplayer ale teraz jest płatny z trialem 14dni który po odinstalowaniu i wyczyszczeniu cache działał od nowa w trybie trial a co do rmvb to nie posiadam takowych filmów więc nie wiem co odtwarza

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 15, 2011, 00:58:32 »
dzięki za odpowiedź ale jak już pisałem to app2sd nie chce kopiować wyskakuje komunikat, że nie może wykonać tej czynności.

A wiesz może czy jest jakiś widzet żeby mieć szybki skrót do rozłączania internetu z moim operatorem, bo ten systemowy ma widzet z wieloma skrótami oprócz rozłączania internetu.

*

Offline cesare

• 1059
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 15, 2011, 01:21:29 »
[...]
nie wszystkie aplikacje daje sie przeniesc
taki widzet to np. "APNdroid Pro v2.1.9"
-=- Pożegnanie z firmą HTC-=-

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 15, 2011, 10:10:16 »
Ostatnie pytanie czy jest możliwość wyłaączenia ładowania jak podłąćze telefon do usb żeby nie  ładował, bo chciałbym dobrze baterie sformatować i nie chce by mi doładowywał jak go podłącze.

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 15, 2011, 10:31:01 »
W opcjach nie ma takiego ustawienia.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G