problem z usb

• 2 Odpowiedzi
  • 7434 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline iznenadjenje

• 30
  • Sprzęt: SGS 2
problem z usb
« dnia: Kwiecień 05, 2013, 18:30:42 »
Znów was męczę, ale nie mam pomysłu jak to rozwiazać. Pisałem w innym temacie o zmianie ROM-u. Przygotowany wzialem sie do pracy, zadowolony juz kopiuje rom i gapps do pamieci i nagle otrzymuje komunikat "urzadzenie zostalo odłączone lub przestało odpowiadać". Zdezorientowany mowie ki czort, moze kabel staruszek dał sobie spokój, no to dawaj kolejny - to samo. Przeinstalowalem sterowniki - tez nic. Sprawdzalem inne pliki i bez problemu sie kopiują. Nie wiem w czym tkwi problem. Moge jedynie dodać, że zauważyłem jakiś czas temu przy przenoszeniu muzyki na pamięć ze ok 2-3% nie chciało sie wgrywać(wyskakiwał bład dla pojedyńczych utworów, mimo że wszystkie były z jednej płyty)

edit:
z ciekawosci postanowiłem rozpakowac gapps i zobaczyc czy pamiec łyknie folder, szło dobrze ale znów posypało sie na kilku plikach. Zero pomysłu z mojej strony...

edit2:
muszę sprawdzic inny komputer bo wydaje mi sie ze to nie jest wina SII.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2013, 11:58:37 wysłana przez iznenadjenje »

*

Offline orzo

• 1042
Odp: problem z usb
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 05, 2013, 19:05:23 »
jeśli działa Ci ładowanie bez problemu, to doraźnie możesz używać jakiegoś airdroida do przenoszenia plików i szukać rozwiązania. szczerze- nie mam pojęcia co tu mogło paść.. pewnie sprzętowa usterka.
Mio P560 -> Toshiba G900 , iPod touch 2g -> Samsung Galaxy S2

*

Offline iznenadjenje

• 30
  • Sprzęt: SGS 2
Odp: problem z usb
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 06, 2013, 12:07:38 »
wina laptopa, temat do kasacji...