Cały czas siedzę na tym Neat Lite i jeszcze jedną rzecz zauważyłem. Nie wiem jak to nazwać, ale chodzi o opóźnione smsy przychodzące. Dzisiaj sprawdzam telefon o 10:15 (miałem przypomnienie, więc pamiętam dokładną godzinę

), smsów brak. Kilkanaście minut później, dźwięk smsa, doszły dwa z czego jeden o 10:07 (czyli spóźniony). Gdyby to było jednorazowo to nawet nie zwrócił bym na to uwagi. Jednakże dwa dni temu dostaję sms o próbie skontaktowania się ze mną. Oddzwaniam i okazuje się że kumpel owszem i dzwonił, ale 2 dni temu. Aby było ciekawiej, przed moim telefonem dostał info że jestem dostępny. W sumie to nie wiem czy winić rom, może to dziwny zbieg okoliczności i w tym wypadku to problemy z siecią (bo to w sumie najlogiczniejsze).
Dodam jeszcze że nikt nie ma problemów z dodzwonieniem się do mnie, cały czas jestem w zasięgu. Tak więc opóźnienia nie są winą słabego/braku zasięgu.
Dzisiaj w końcu muszę wrócić do AOKP i już ostatecznie dać sobie spokój z romami samsunga. Fakt, na AOKP niektóre rzeczy nie działają, ale z żadnej z nich nie korzystam. I z pewnością na 4.1.2, nowy 4.2.1 widać że ma spore problemy z kompatybilnością z niektórymi apkami.