Jaki soft android ...

• 3 Odpowiedzi
  • 3025 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jaki soft android ...
« dnia: Sierpień 27, 2011, 02:09:57 »
Chyba się starzeję bo mam problem z załapaniem tematu...a boję się od razu zrobić sobie i SG2 krzywdę. zamieniłem w końcu (w sumie używam obu) HD2 na SG2 i teraz nie wiem z czym się to je :( Siedzę czytam i przyznaje ze głóownie przez to ze nie mam czasu na zgłębianie (aktualnie mi dom ciągle zalewa-piekne polskie lato...echhhh), gubię sie w tych wersjach, stockach root'ach i innych ...
Mam SG2 pewnie brandowanego przez Orange + Android'a 2.3.3 + pasmo BVKF2wersja GINGERBREAD.BVKF2 - nie wiem co jeszcze jest potrzebne żebyście wiedzieli :)
KIES oraz aktualizacja pokazują mi ze nie ma nic bardziej aktualnego dla mojego SKARBA :) A co Wy na to powiecie?
Telefon służy do pracy i zabawy czyli dużo maili, www, bardzo dużo rozmów tel, filmy i muzyka.

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Jaki soft android ...
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 27, 2011, 10:49:44 »
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 28, 2011, 03:13:17 »
czytałem .... dalej nie wiem co ja mogę wgrać i czym sie kierować bo widzę jakieś różne "końcówki" oprogramowania w GS2. Do tego chyba jest już nowa ver. androida a ja nie wiem co najpierw wgrywać. czy mam najpierw jakoś aktualizować androida a potem soft. Czy od razu soft z rootem i czy mogę na soft do KH5 czy mam sie czegoś jednak "trzymać" mając KF2? :( Nic nie rozumiem :(

*

Offline cesare

• 1059
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 28, 2011, 10:30:57 »
[...]
mozesz wgrac to co jest pod linkiem ktory podal Ci tomaszkap
do wgrywania uzyj programu Odin v1.85
po zaladowaniu w/w softu nie utracisz z telefonu nic co wczesniej instalowales

jak nabijesz tym softem to mozesz zaczac bawic sie rootowaniem
a tak przy okazji to ten firmware jest stockowym oprogramowaniem od samsunga