9mm HD

• 4 Odpowiedzi
  • 2971 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

9mm HD
« dnia: Listopad 26, 2011, 21:10:34 »
Witam... Chciałem się dowiedzieć czy ktoś wie czym może być spowodowane, ze na moim galaxy s2 nie chce urochomic sie gra 9mmHD, zrootowany. z chainfire 3d ale nie o to chodzi...  Rzecz w tym, ze gdy uruchomię grę wyskakuje komunikat ze gra nie kompatybilna z moim modelem telefonu... wczesniej znalazlem instalke ktora udało sie zainstalować pobrać, oraz uruchomić lecz wyrzucsalo po wczytaniu loga " gameloft" do ekranu glownego. Pozainstalowalem z kilkanascie wersji tej gry, mozecie mi powiedzieć w czym jest rzecz, lub moze ktos ma taka gre i poda mi link do dzialajacej wersji, w ktora sam gra ( ł )

dzięki, pozdrawiam

*

Offline cesare

• 1059
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7
Odp: 9mm HD
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 26, 2011, 21:20:50 »
Rzecz w tym, ze gdy uruchomię grę wyskakuje komunikat ze gra nie kompatybilna z moim modelem telefonu... wczesniej znalazlem instalke ktora udało sie zainstalować pobrać
ale czego ty nie mozesz zrozumiec ?
komunikat jest zrozumialy nadwyraz

podobna dyskusja, nad podobnym problemem...masz wyjasnione w 100% jesli chodzi o twoje "wczesniej"
http://pdaclub.pl/forum/galaxy-s-ii-(gt-i9100)/instalowanie-aplikacji-188826/
-=- Pożegnanie z firmą HTC-=-

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 26, 2011, 22:02:55 »
napisalem ze uzywam chainfire 3d poniewaz nie kazda gre mozna uruchomic na tym modelu ze wzgledu na jego gpu. trzeba uzywac programy ktory podalem wczesniej a mi chodzi jak skonfigurowac telefon/ program . Chce po prostu sobie pograc w ta gre. 

*

Offline Shiryu

• 907
  • Sprzęt: g900, SGS2, Wave 3, SGS4
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 26, 2011, 23:48:41 »
To ją kup.
Chainfire3D w pełnej wersji pozwala na odblokowanie kompatybilnych z nim gier w Markecie. Więc cała procedura wygląda tak: kupujesz Chainfire3D, odblokowujesz Market, kupujesz grę w którą chcesz grać i wszystko hula.
Jak ściągasz crackowane wersje, to pomocy tutaj nie masz po co szukać.
Urzeknie Was moja historia? :P
Mitsubishi m320->Moto v547->HTC Tornado->Sgh-i600 (+g900)->Omnia 2->SGS2->SGS4

*

Offline xspojlerx

• 3788
  • Od pytań jest forum, nie PW.
  • Sprzęt: Galaxy Note, HD2 Spider Edition.
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 27, 2011, 03:11:46 »
[gmod]Pabloxo na tym forum nie tolerujemy złodziejstwa, dostajesz ostrzeżenie [/gmod]