Problem z pobraniem gier z Gameloftu - KI3 ???

• 2 Odpowiedzi
  • 1701 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z pobraniem gier z Gameloftu - KI3 ???
« dnia: Październik 19, 2011, 22:19:46 »
Witam. Kilka dni temu po pewnej przerwie wgrałem przez KIES nowy soft KI3. No i pojawiły sie problemy. Co jakis czas reset - o dziwo odinstalowałem GG i na razie spokój.
Jest inny problem. Dzisiaj kupiłem na stronie Gameloftu 2 gry
9mm i BackStab.
No i mina. 9mm - mam starter - niestety przy pobieraniu bład - tzn - nie pobiera nawet 1kb i pojawia sie komunikat bledu połączenia
Przy BackStab  - pobiera 53,38mb - reset. I tak juz cały dzien dzisiaj.

Co się dzieje???
Jakies sugestie.

Wczesniej pobrałem kilka gier -  min ModernCombat--- na innym romie bez problemu.
Teraz odpaliłem znowu ModernCombat - krzyczy ze mu trzeba 190mb- zaczyna pobierac i mina - zrywa połączenie. Jakis wirus???
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2011, 22:21:32 wysłana przez Tomisek »

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: Problem z pobraniem gier z Gameloftu - KI3 ???
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 20, 2011, 06:59:36 »
możliwe, że mają jakiś problem z serwerami
bo u Ciebie WiFi non stop działa?

nie wiem czy wszystkie gry Gameloftu będą działać np. kupiłem na DHD Asphalt 6 Andrenaline, po zmianie na SGS2 market mi go nie wykrywa, zresztą to nie jedyna gra z GL której market nie pokazuje
na szczęście Asphalt 6 jest na SGS2 za friko w sklepie Samsunga

Odp: Problem z pobraniem gier z Gameloftu - KI3 ???
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 20, 2011, 12:44:15 »
WIFI działa w pracy bez problemu. Internet chodzi ok. Z komorek samsunga  Problemy wiąże raczej z romem KI3
Czekam na cos nowego przez KIS.
Problemu wystapiły ze wszystkimi grami Gameloftu. Moderncombat -nie działa, jest proba pobrania plików nieskuteczna, BS - pobiera za kazdym razem 53mb i zrywa
(mm - nie pobiera ani 1 kb i zrywa

Teraz tez mi sie wydaje ze problem był - Nova2. - Nie wiem czy ktos ma taka gre- ale na nowym sofcie przeszedłem 3 etap gdy - obrona pola siłowego??() - kole czegos takiego jak piramida - i tyle - nie wiem czy to koniec ale jakos dziwnie by sie skonczyło - porazka jakas ;) raczej mysle ze to wina słuchawki