Jak używać POWER PACK 1300mAh??

• 5 Odpowiedzi
  • 2244 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline gogo1.9

• 6
  • Sprzęt: SGSII
Jak używać POWER PACK 1300mAh??
« dnia: Styczeń 06, 2012, 21:47:02 »
Witam!

Sprawiłem sobie te "plecki" Power Pack 1300mAh zakładane z tyłu na telefon i mam pytania...

1.   Czy można cały czas mieć założony ten PP na telefonie czy tylko zakładać jak już bateria pada...np ok.10% pozostanie... (przypominam ze nie ma  przełącznika WŁ./WYŁ. na PP)

2.   Czy zgłaszać do serwisu problem taki iż moi rozmówcy słyszą się powtórnie podczas rozmowy tzn. mają "echo" w swoich telefonach jeśli ja mam założony Power Pack na mój SGSII... Proszę o pomoc w tych kwestiach...

*

Offline Komandosik

• 830
  • Jestem jednym z tych, którzy pamiętaja przyszłość
    • Mój FB :)
  • Sprzęt: I9300
Odp: Jak używać POWER PACK 1300mAh??
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 09, 2012, 11:40:39 »
Witaj, co do powerpacka to z tego co wiem działa on jak ładowarka w sensie majac go zalozonego caly czas bedzie doładowywał telefon... lub jeśli masz już powiedzmy 50% zakładasz i znów doładowuje, sądze że nie ma wiekszego znaczenia :) działa podobnie jak ładowarka samochodowa

co do rozmów, dziwne, nie mam juz co powerpacka ani sgs2 nawet... ale jak mialem to nie było czegos takiego, problem był tylko wtedy kiedy na jakims romie (customie) bylo cos namieszane z drugim mikrofonem...

jestes pewny ze zdarza sie to tylko wtedy kiedy masz powerpacka? Jeśli tak to zrób analogicznie, zadzwon do kogos znajomego BEZ dodatkow (powerpack) a pozniej podlacz do zwyklej ladowarki i zobacz czy efekt bedzie taki sam (echo) a na koncu z powrpackiem, mozliwe ze masz cos nie tak przy ladowaniu po prostu :)
Byłem posiadaczem: 106 telefonów
Ostatni telefon: S2 z NFC i9100P
Aktualnie posiadam: S3 White i9300
W razie chęci kontaktu: https://www.facebook.com/dawid.lubinski

*

Offline gogo1.9

• 6
  • Sprzęt: SGSII
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 19, 2012, 22:24:13 »
Dzięki wielkie za odpowiedź :ok:
Przetestuje ten mikrofon tak jak mi radzisz i zobaczę co wyniknie a o ewentualnych problemach lub tez wyniku sprawy dam znać dla innych mających podobne niesmaki... Podro i jeszcze raz DZIĘKI :grin:

*

cooliguana

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 12, 2012, 21:15:10 »
W kwestii Power Packa dopiszę swoje trzy słowa. Jeśli ktoś chce kupić to: 1. Nie działa z pzejściówką MHL -- HDMI - trzeba odłączyć PowerPack i wtedy dopiero można używać. 2. Nie działa z przejściówką na USB - identyczna sprawa jak wyżej - trochę masakra takie wypinanie i wpinanie jak się chce Pendrive'a podłączyć. 3. Ładowanie przy całkowitym rozładowaniu telefonu i PowerPacka trwa około 9 godzin więc ... dla mnie największy bubel i wada tego telefonu masakryczny czas ładowania. Jak coś więcej wyjdzie w trakcie używania to wyedytuję i dopiszę.

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 15, 2012, 09:18:24 »
Mam pytanie...mianowicie czy istnieje możliwość jednoczesnego używania PowerPack'a 1300 mAh oraz powiększonej baterii 2000 mAh? Innymi słowy czy grubszy telefon zmieści się w PowerPacku?

*

Offline sierek

• 568
  • Sprzęt: OnePlus9, Surface Pro 7
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 15, 2012, 13:23:32 »
Ktoś próbował i wchodzi tylko bez klapki.