Fanboy?
gadzeciaz jak juz. jak widac w profilu z dotykowcow mialem se, htc, szajsunga. jaki bedzie nastepny jeszcze nie wiem. jak przyjdzie czas wymiany to sie rozeznam. i nie, nie zaprzeczam, ze htc ma duzo zalet. wybierajac sgs2 mialem w rekach htc sensation. wybor przewazyl ekran i smuklosc obudowy. nie mamy sie co oszukiwac, sensation przy sgs2 wyglada jak mydelniczka i wazy jak mydelniczka z mydlem w srodku (jakos tak nie moga tego zmienic juz od tp2 i hd).
denerwuje mnie po prostu jak ktos sie rozpisuje na temat lepszosci argumentujac ikonkami i launcherem. testy co do hardware nie pozostawiaja watpliwosci. software dyskusji nie podlega bo jest latwo wymienny.
a wracajac na chwile do fanbojstwa... zarzucajac mi taka postawe, jak widzisz siebie piszac w watku o sgs2 ze zamiata go htc sensation i rozciagajac to na kilka postow z watpliwa argumentacja? nie odnosisz wrazenia, ze chodzi ci o tzw trolling? probujesz zadraznic kogokolwiek po to tylko, zeby postawic mu niesluszne zarzuty unikajac tym samym konkretnej dysputy na temat faktycznych przewag jednego modelu nad innym.
do moderatora: to juz ostatni offtop, prosze nie bic