synchronizacja z kies przez bluetooth

• 5 Odpowiedzi
  • 4620 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

synchronizacja z kies przez bluetooth
« dnia: Listopad 24, 2010, 08:33:36 »
Witam, czy macie też ten problem przy synchronizacji galaxy s z kies przez bluetooth?. Przy wcześniejszych wersjach kiesa byly informacje że nie może wyszukac telefonu a teraz wyszukuje lecz jak chcę się połączyć wyświetla sie informacja "urządzenie odżuciło żadanie połączenia". Czy ma ktoś pomysł jak to rozwiązać jest to dla mnie uciążliwe ponieważ stale muszę się synchronizować z outlook i muszę to robić przez usb a przez bluettoth by było to owiele szybsze i mniej problemowe.

*

Offline KMBak

• 13
    • Strona domowa
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
Odp: synchronizacja z kies przez bluetooth
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 24, 2010, 00:35:13 »
Mam ten sam problem - brak rozwiązania jak na razie... :-( A wogóle to przez BT nie można nawet plików zgrać z telefonu? Foldery widać, a plików nie...

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 28, 2010, 16:53:49 »
ja rowniez mam ten problem :)

*

Offline xarr

• **
  • 142
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 28, 2010, 20:21:36 »
Napiszcie chociaż jaki macie rom wgrany.
Samsung Galaxy S 8GB
PDA: XXJPX + CF Root 1.3 + ClockworkMod Recovery + TouchWizGTG Launcher + Deodex by Ja :D
PHONE: XXJPX
CSC: XAJPX

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 09, 2011, 19:50:22 »
ja mam jpx ale nie tkwi w tym problem moze nowy kies będzie działał narazie zainstalowałem myphoneexploler

*

Offline KMBak

• 13
    • Strona domowa
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 12, 2011, 14:19:28 »
Froyo 2.2.1 (JPY). Synchronizacja KIES to jedno, ale dostep do plików to drugie. Na komputerze, przez Bluetooth,wiedzę wszystkie foldery, będące w telefonie, ale nie widzę wogóle plików! Jak to obejść? Z Sony Ericsson nie ma tego problemu...  :evil: