Samsung KIES 2 Beta

• 4 Odpowiedzi
  • 2550 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline goofy3

• 1530
  • Sprzęt: LG 4X P880, Samsung i600
Samsung KIES 2 Beta
« dnia: Styczeń 09, 2011, 17:58:25 »

*

Offline Blitzen

• 45
  • Nasty Canasta
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
Odp: Samsung KIES 2 Beta
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 14, 2011, 18:49:56 »
Jest już finalna wersja z 11 stycznia bodajże - ściągnięta z oficjalnej strony Samsunga w sekcji pomoc techniczna do SGSa. Poprzedniego KIESa kląłem na czym świat stoi bo sk..yn działał jak by chciał a nie mógł, o kłopotach z komunikacją z SGSem nie wspomnę bo chyba każdy na tym forum swoje przeszedł. Jak ktoś się spodziewał, że usunęli wady to srodze się rozczaruje - szczerze powiem, że nie wiem jak działa bo uruchamia się chyba z 15 min i zajmuje 100% mocy procka (a przynajmniej jednego rdzenia). Poprzedni też się strasznie ślamazarzył i zajmował proca ale ten to już przeszedł wszelkie granice. Sam odczyt multimediów na kompie (laptok) trwał chyba z 40 minut i przerwałem bo juz mi się znudziło. Zgrać kontaktów nie mogę, bo po podłączeniu SGSa i kliknięciu w kontakty KIES się zawiesza (tzn. robi coś pod spodem bo na widgecie obok widzę obciążenie proca ale nic sie nie da zrobić dalej).
Generalnie nie wiem kto pisał ten program ale on chyba jest napisany na inną platformę i w czasie rzeczywistym się kompiluje  :-|. Szlag może człowieka trafić normalnie. Też tak macie u siebie?

*

Offline mike100

• 596
  • Sprzęt: BB 9780, BB Playbook
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 14, 2011, 19:00:32 »
U mnie (win 7 64) dziala wysmienicie..
High Tech Crap
BB 9780, Clarion Map790
Dell Vostro 3300, BB Playbook w drodze :)

*

Offline yerry

• 12
  • Galaxy S
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 18, 2011, 13:20:25 »
Na WinXP u mnie również działa wyśmienicie.
Pojawiła się opcja synchronizacji kontaktów i kalendarzy z Outlookiem i Googlem.

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
  • Sprzęt: Wystarczający by zadowolić każdą kobietę ;D
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 18, 2011, 15:00:42 »
Czy ja jestem ślepy czy w Kiesie nie ma opcji zrobienia buckupu? Chciałbym sobie zrobić kopię zapasową WSZYSTKIEGO, ale nie widzę tej opcji :/
What we do in life echoes in eternity...