profil WAP

• 6 Odpowiedzi
  • 2106 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

profil WAP
« dnia: Grudzień 27, 2010, 11:40:42 »
witam, mam galaxy S w orange i pewnego razu po podlaczeniu do domowej sieci WIFI pobralo mi srodki z konta. Pan z działu technicznego orange przez telefon powiedz zeby wylaczyc profil WAP w telefonie w celu pobierania dodatkowych kosztow w czasie polaczenia WIFi. czy wie ktos jak wylaczyc ten profil?

*

Offline Kamill

• 357
  • Sprzęt: SGS
Odp: profil WAP
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 27, 2010, 15:22:52 »
Zainstaluj APNDroid.

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 27, 2010, 22:27:34 »
a czy moge prosic o wyjasnienie co da mi ta aplikacja? i czy nie da sie tego zrobic bez instalowania dodatkowych programow? :) dziekuje za odpowiedz :)

*

Offline Kamill

• 357
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 28, 2010, 15:18:47 »
Aplikacja jest bardzo prosta, pozwala na ręczne zablokowanie i odblokowanie możliwości połączenia z internetem, zostawiając otwarte połączenia przez WiFi.

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 28, 2010, 16:03:40 »
dzieki za informacje, 1 raz mam telefon z androidem wiec mam jeszcze jedno pytanie. Wtedy kiedy zabrało mi te dodatkowe grosze z konta za polaczenie z internetem sciagalem gadu gadu i skype z android market, z gg chwile korzystalem a na skype probowalem sie zalogowac. czy to mozliwe ze za uzycie uslugi marketu moglo mi pobrac te dodatkowe koszty? pytam bo pozniej wlaczylem wifi tylko po to zeby przejrzec onet, wp itd i zadnych kosztow dodatkowych orange mi nie naliczyl

*

Offline Kamill

• 357
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 28, 2010, 19:06:38 »
Płacisz za wszelkie wysłane i odebrane dane po GRPS, sam market jest darmowy, ale są zarówno płatne, jak i darmowe programy (Gadu-gadu i Skype są darmowe).

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 28, 2010, 22:52:19 »
dzieki :) mysle ze temat mozna zamknac.