Cześć - wgrałem przez ROM Managera Darky Rom 9.4 jakiś miesiąc temu. Nic wiele nie zmieniałem w konfiguracji (w konfiguracji ROM niczego) i mam dzisiaj poważny problem. Od jakichś 10 dni miałem problem z WiFi. PDA zgłaszał problem (błąd). Potem zauważyłem że muszę się przepinać w konfiguracji pomiędzy modemem eklerkowym a JCY i wtedy to pomagało z łapaniem WiFi. Później zaczęły mi znikać aplikacje - np angry birds zniknął wraz z ikoną - doinstalowałem. Wczoraj zauważyłem brak swype i menadżera pamięci (nie wiem jak dokładnie nazywała się ta aplikacja ale była wgrana razem z romem). Coś wyczyściło mi z nich PDA

- postanowiłem zrestartować SGSa i już się nie podniósł. Od początku był problem z restartem (SGS robił go kilkakrotnie aż się uruchomił) a teraz wywala wiele komunikatów o braku apliakcji a na końcu pisze o błedzie aplikacji: proces.com.ebprodustions.android.launcher i nie pozwala mi uruchomiś sprzętu...
Proszę o jakieś sugestie ;/ co mam zrobić

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
Tomek...
PS - acha - jakby co to nie udało mi się nigdy (prawie bo raz się kiedyś udało) wpiąć do KIESA - nie zobaczył sprzęciora - więc ta ścieżka pewnie nie będzie skuteczna..