wiesz, ja codziennie korzystam z przegladarki i widzę tą przekłamaną rozdziałkę. weź sobie hd2 z andkiem do ręki i sam zobaczysz i nie będziesz musiał używać lupy...
superamoled ma cieszyć gienialnymi kolorami? chyba u samsunga. każdy telefon od samsunga z danej półki na tle konkurencji ma przesadzone kolory. nie tylko w przypadku samoled. więc nie pisz bzdur, bo nie o to chodzi, żeby na siłę podsycać kolory.
Wcześniej miałem Diamonda, gdzie jest ekran 2,8" z rodzielczością VGA, więc dpi jest jeszcze większe (286ppi) niż u HD2 (4,3", WVGA, 217ppi) i naprawdę KOMPLETNIE mi NIE przeszkadza "przekłamana" rozdzielczość na SGS.
Tak, SuperAMOLED ma genialne kolory. Tak,
w porównaniu do innych ekranów są przesycone. A raczej to inne ekrany wydają się mdłe przy SGS.
Nie bardzo rozumiem, po co ciągle masz tego SGSa skoro tak Ci się nie podoba? Zresztą, nie ma co dalej ciągnąć tej dyskusji, bo równie dobrze moglibyśmy pogadać o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą (lub na odwrót), wyższości Intela nad AMD (lub na odwrót), wyższością napędu na tył nad napędem na przód (lub na odwrót) itp. itd. Widocznie każdy inaczej odbiera ekran SGSa, zarówno jego kolory, jak i rozdzielczość. Ja w każdym razie, kiedy pytają mnie (

) czy znowu bym kupił SGSa, powiedziałbym że z całą pewnością tak.
Brak diody sygnalizacyjnej i brak flasha - z tymi wadami mogę się zgodzić.