Hej,
zakładam wątek po raz pierwszy na forum, mam nadzieję, że nie dubluję jakiegoś istniejącego już tematu (przeglądałem dział i nie znalazłem niczego podobnego).
Przechodząc do rzeczy:
Stałem się właśnie posiadaczem Samsunga Galaxy i9000 S i, jak to zwykle bywa, na pierwszy rzut oka wygląda bardzo przyjemnie/jestem zadowolony. Mam pytanie: czy istnieją jakieś aplikacje specjalnie desygnowane dla tego modelu, o których powinienem wiedzieć/które możecie mi polecić/warte zainstalowania lub wręcz nieodzowne? Jestem zupełnie zielony, a chciałbym być świadomym użytkownikiem (do tej pory korzystałem tylko z iOSa), więc chodzi mi po prostu o garść rad dla początkującego. Sugeruję się przede wszystkim tym, że kiedy dostałem pierwszego iP3g, to musiałem spędzać dziesiątki godzin w internecie, żeby poznać wszystkie funkcjonalności telefonu. (Ale tam to było bardziej skomplikowane, bo musiałem przede wszystkim zacząć od JB...)
Nie znam się, więc interesują mnie wszystkie rady - za każdą będę wdzięczny. Nawet kursy robienia zdjęć... bo np. znalazłem coś takiego na mojego ip (sic!) -
http://iphone-apple.pl/?p=11 
Póki co nie sprzedaję 3g, ale mam nadzieję, że już niedługo uzależnię się od SGSa i zmienię zdanie.