No to teraz już kaplica z tymi ROM-ami. Jedni twierdzą, że LQ3 to dar niebios, inni że dzieło szatana. Ludzie! Czy na tego Nota jest w ogóle jakiś porządny ICS?
Kupiłem wczoraj kolejnego Nota - do testów. Przynajmniej jeden mi działa (jako tako), a na drugim mogę się wyżywać. Jak go jutro dostanę, to zaczynam od LQ3. Obecnie mam naszego, oficjalnego LPY i szczerze mówiąc nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, poza tym jednym malutkim - połączenie ze słuchaweczką bluetooth (malutką taką

) pobiera tyle energii, co Tupolew na dopalaczach. Ledwo starcza do wieczora, przy niewielkiej ilości rozmów, większość czasu na czuwaniu. Poza tym drobiazgiem jest fajny, a grafika naprawdę świetna - najmniejszych stroboskopów. Zobaczymy jak będzie z LQ3 - dam znać.
=======
Oooo! Właśnie kolejna niespodzianka. Jak się na starych ROM-ach wcisnęło kombinację Power + Home, to się robił Screenshot. Bez żadnego dodatkowego softu. A teraz na ICS guzik. Mogę sobie naciskać po kokardki i w dowolnej kolejności. Sprawdzał ktoś?