Zgłosiłem problem zatrzymywania aplikacji autorowi. Bo mimo, że problem dość szybko u mnie ustąpił, to jednak nie powinien mieć miejsca ani u mnie, ani u nikogo. Jak tylko będę coś wiedział, to dam znać.
Ja bardzo książkowo postawiłem ten rom. W pierwszej kolejności postawiłem Odinem trzyplikowy GB. Potem kodem *2767*3855# wykonałem czyszczenie pamięci ( wgranie trzyplikowca z PIT'em nie czyści tak pamięci, jak kod, a ja miałem z całą pewnością masę śmieci po innych romach ). Następnie Odinem wgrałem stockowy LT5. Potem najnowszy kernel Philz'a dla LT5 i wtedy zrobiłem z poziomu CWM wipe wszystkiego co się da ( poza kartą SD ) i postawiłem Sweet ROM v8.
Przy pierwszym uruchomieniu podczas ustawiania wstępnego miałem komunikat Aplikacja Ustawienia została zatrzymana i kiedy byłem przy ustawieniach konta Dropbox wyskoczyło mi to samo Aplikacja Dropbox została zatrzymana. Pominąłem ustawienia Dropboxa i zrobiłem wipe cache i dalvik. Od tego momentu może raz jeszcze wyskoczył mi ten komunikat, a nawet chyba wcale. Tak czy siak bardziej "na czysto" chyba nie można postawić romu, więc to nie wina pozostałości, tylko jakiś bug w Sweet v8 ( w poprzednich wersjach tego nie miałem ).
Połączone: [time]Maj 21, 2013, 01:36:31[/time]
Shayno pisze, że zainstalowanie poprawki stąd:
http://www.mediafire.com/?d8ad7amfbr2f7oqZałatwi sprawę zatrzymywania aplikacji

Połączone: Maj 21, 2013, 19:39:50
I jak?
Zainstalowanie poprawki spowodowało ustąpienie kłopotów?
U mnie ani razu nie pojawił się komunikat o zatrzymaniu tej czy innej aplikacji. A u Was?