Duży zegar + launcher

• 2 Odpowiedzi
  • 935 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline marcin_s3

• 261
  • Sprzęt: i8000, SG Note, Sandisk microSDHC 16 Gb
Duży zegar + launcher
« dnia: Marzec 11, 2009, 09:46:23 »
Witajcie,

Poszukuję dobrego rozwiązania jesli chodzi o plugin do Today'a dający duzy zegar na Today'u. Problem w tym, żeby to był _wyłącznie_ duży zegar, może z jakimś kalendarzem w formie graficznej. Do tego dobrze by było, żeby miał launcher (może jako oddzielny plugin)

Częściowo to wymaganie spełnia HTC Home odpalone na tośce (w rozdziałce VGA daje niewielki zegar), ale ma jeszcze dodatkowe zbędne ficzery w postaci pogody, szybkiego wybierania numerów etc. Żeby te ficzery właczyć, trzeba wyłaczyć zegar.

Pasują mi wszystkie inne pluginy do WM6.1, pasuje Today Agenda.. Problem tylko z zegarkiem..

Ktoś ma jakies gotowe rozwiązanie? Może jakiś minimalistyczny temat do HS ++ działający na Tosi?

*

Offline Pieka

• 1024
  • Fusionowy Anihilator
    • Polski Oficjalny Support PHP-Fusion
  • Sprzęt: iPhone 4S
Odp: Duży zegar + launcher
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 11, 2009, 09:50:39 »
Jestem jaki jestem :)

*

Offline mr.deimos

• **
  • 186
  • Sprzęt: Toshiba G900
Odp: Duży zegar + launcher
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 11, 2009, 18:34:08 »
Ja bym polecił HS++ i zrobić coś samemu. Albo wygrzebać jakiś temat, który przypadnie ci do gustu i ogołocić go ze wszystkiego oprócz zegarka. Jednak to jest bardo uniwersalne i wydajne narzędzie.
Jak chcesz to w załączniku masz mój raczej prosty temat od HS++. Ostrzegam, że nie jest to najoptymalniej napisany temat - tworzyłem go jak BS był we wczesnej wersji a potem tylko łatałem zamiast napisać od nowa :P Możesz powywalać wszystko oprócz zegarka (przyciski jasności, BT i WiFi i tak nie zadziałają, bo wymagają mkvbklight i mortscriptów).
Ale zawsze to jakiś punkt wyjścia ;)
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2009, 18:35:43 wysłana przez mr.deimos »