Witam
Od okolo miesiaca jestem szczesliwym posiadaczem Tosi;]
Niestety nie stalo sie to za sprawa sklepu zadowolenie.pl

12.08.2008
Zlozylem w sklepie zamowienie na Tosi z odbiorem osobistym w Warszawie przy ulicy londyskiej. Myslalem ze przy odbiorze osobistym bede mial towar juz za 2 dni, a poza tym bylem pewny ze nie zostanie uszkodzony podczas transportu.
Mialem sie zglosic do BOK w celu potwierdzenia, mimo statusu 2-5 dni kazano mi sie zglosic 18.08.2008 po odbior. Czyli 6 dni oczekiwania oO
18.08.2008
Wybralem sie do Warszawy po towar. Zgodnie z ustaleniami mialem sie stawic na londyskiej o godzinie 13. Przyszedlem o 14, gdzi niezbyt mila obsluga poinformowala mnie ze nie bylo jeszce dostawy na dzis i mam sie zglosic o 15. Dobra rozumiem korki itp, wiec pojawilem sie na miejscu o godzinie 16. Poinformowano mnie ze moj towar nie dotarl!!! (o zgrozo, dobrze ze mieszkam pod warszawa)
Sklep zgodzil sie na pokrycie kosztow wysylki, ktora miala nastapic nastepnego dnia. (dobre i to...)
19.08.2008
Loguje sie na strone sklepu i co widze? Koszta wysylki 50zl...
Szybki telefon do BOK, Pani obiecuje mi zmienic status na 0zl (uff)
20.08.2008
Ponownie loguje sie na strone sklepu... Koszta wysylki 35zl... (No kur...)
Telefon do BOK, i ponowna prosba o zmiane na 0zl. Tym razem sie udalo ;]
Obiecali ze towar wyjdzie dzis z magazynu.
21.08.2008
Rozmowa z BOK: Dzis wysylamy towar, prosze oczekiwac miala z muerem przesylki od UPC.
22.08.2008
Telefon do BOK bo Tosi nadal nie ma, ba nawet staus na stronie nie ulegl zmianie...
okazuje sie Pan, z ktorym rozmawialem dzien wczesniej sciemnial. Telefon nie wyszedl z magazynu poniewaz byl uszkodzony i wysylaja juz nastepny. Podobno ma byc u mnie 25/26.08.2008. (No nic poczekam...)
26.08.2008
Nadal brak numeru przysylki UPC, wiec dzownie do BOK.
Okazje sie ze cala partia byla wadliwa i nie moga mi wyslac telefonu bo go poprostu nie maja oO
Wiec automatycznie anuluja mi zamowienie. (Peszek ?)
Reasumujac:
Skusilem sie cena [875zl] a ostatecznie bylem na minus...
2 tygodnie oczekiwania i mydlenia oczu przez BOK
Mysle ze niewarto interesowac sie czymkolwiek w tym sklepie...
PS:
26.08.2008
Zlozylem zamowinie na allegro u uzytkownika techsi, cena [888zl]
27.08.2008
Po 23h od zamowienia dzwonek kuriera do drzwi;]