Witam!
Mam taki problem przy wybieraniu numeru telefonu poprzez wpisywanie na klawiaturze (lub klikanie na ekranie :p) cyfr. Chodzi o to, że klikając na cyfry 2, 4, 6, 9 (tak jak mówiłem obojętnie czy palcem na ekranie, czy poprzez klawiaturę) chwilkę po kliknięciu nic się nie dzieje i zaraz się dopiero pojawia cyfra. Uciążliwe jest wpisywanie tych cyfr jak wybieram numer, bo przez to gubią się inne cyfry. Przy dobrze wpisujących się cyfrach jest taki normalny krótki dźwięk, a przy tych "ciężko się wpisujących" ten dźwięk jest niższy i taki troszkę jakby bardziej skrzeczący (nie można go nazwać skrzeczącym, bo to jest krótki dźwięk kliknięcia, ale jest inny od tych pozostałych). Również kiedy wpisuję cyfry za pomocą klawiatury ekranowej (nie tej klawiatury z telefonu, tylko tej ekranowej) przy wybieraniu numeru, to również się zacinają. Z tego co napisałem wychodzi, że mam problemy tylko w aplikacji "Telefon". Z pozostałymi cyframi nie mam problemu. Problemu tego nie ma również w innych programach (np. sms, gdzie wpisuję też cyfry). Czy mieliście może taki przypadek? Czego może to być wina? Szukałem i nie mogłem znaleźć