a sądzisz, że odradzamy Ci zakup przyklejanej poliwenglanowej folii opierając się na wynikach wróżenia ze szklanej kuli lub gwiazd?
podawałem Ci wcześniej link do tematu o testach folii w dziale ogólnym poczytaj dowiesz się dlaczego nie warto używać folii na klej do tego poliwęglanowej...
nie chcesz Brando, i dobrze, ja tez jej nie używam kupuję tańsze zwykłe ale nie przyklejane na klej, wiadomo nie są tak dobre jak brando, ale role swoją spełniają no i nie żal jak się zniszczą
A stosowałes kiedys taką folie ?.Przestudiowałem ten temat w linku i z tego tematu wnioskuje
- wiekszosc odradza folie poliweglanowa,klejową ,chociaz nigdy jej nie zakładała,a osobu które jej uzywały nie zniszczyły sobie ekranu
- obawy o pozostawieniu kleju sa bezpodstawne-ta folia nie zostawia zadnego kleju,oczywiscie mówie tu o prawdziwej poliweglanówce a nie jej podrobkach
- folie jest dosc łatwo oderwac,tu opinia którą znalazłem w tym temacie uzytkownika tej foli
"Witam wszystkich, mimo negatywnych opinii i odradzania, założyłem folię z klejem. Nawiasem mówiąc od allegrowicza, do którego aukcji link jest na samej górze strony. Pierwszy raz w życiu zakładałem folię, zwłaszcza taką i nie wyszło mi to najlepiej. Pracowałem długo nad nią jednak pozostały bąble po złym przyklejeniu przeze mnie folii. Jednak efekt w miejscu gdzie folia była dobrze przyklejona był bardzo bardzo dobry. Ekran nabrał kolorów i błyszczał, że tak powiem. Gdyby nie bąble, które robią się białe folia pozostała by na pewno na ekranie mojego iPAQa.
Ponieważ wygląd mnie denerwował postanowiłem odkleić folię. I tu miłe zaskoczenie. Folia odchodziła ciężko jednak na wyświetlaczu nie pozostał klej, a dotyk działa bez problemu."
Napisane: Lipiec 18, 2008, 11:17:28
SPECJALNIE na potrzeby forumowiczów zdjąłem folię.
Nie powiem.... Cykor był, bo szło trudno jak cholera...
Jednak ekran przeżył, wygląda jak nowy.
Folia oczywiście do kosza, jednak mam jeszcze na trzy razy 
Dzisiaj nakleję drugi egzemplarz.
dzięki za info,wkoncu jakis konkret