WVGA Theme Helper

• 9 Odpowiedzi
  • 1109 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline grzechu21

• *
  • 70
  • Sprzęt: Toshiba G900 + 2GB karta
WVGA Theme Helper
« dnia: Grudzień 05, 2008, 12:37:38 »
Jeśli nie chodzi wam jakis temat, czyli wyświetlają się tylko belki górne i dolne, a nie widać tapety to zainstalujcie to WVGA Theme Helper. Program pomaga wyświetlać theme'y poprawnie. Przy zmianie każdego theme'a trzeba właczyć ten programik.
Nokia1600=>Nokia6020=>NokiaN70=>KT08=>ToshibaG900
Szukajcie, a znajdziecie !

*

Offline Visenna

• **
  • 117
  • Sprzęt: Toshiba G900 + SPV c600
Odp: WVGA Theme Helper
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 08, 2008, 12:45:06 »
Na pewno łatwiej, ale po co doinstalowywać jakieś dodatkowe app jeżeli można manualnie zmienić klucze w rejestrze i efekt ten sam..?

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 08, 2008, 12:49:55 »
zaraz potestujemy dzięki  :ok:
jak bedzie działać to trzeba dodać do przyklejonego tematu o mini programikach dla tosi
to program Twojego autorstwa?

*

Offline grzechu21

• *
  • 70
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 08, 2008, 18:16:58 »
Chciałbym zeby był mój, ale niestety nie jest. Chciałem jakoś rozwiazać problem z tymi tematami wrzucałem ich juz sporo i zaden mi sie nie pokazywał jak trzeba. Wiec poszukałem i znalazłem. Z resztą w kregu przyjaciół jestem znany z tego ze umiem szukac "Opcja szukaj nie boli"
A pomysł z dodaniem do mini programików super myslałem o tym, ale czekałem na reakcje innych. Jeśli zostanie dodany to prosze o okrojenie tego tematu do pierwszego posta mojego a "śmieci" wykasowac.

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 08, 2008, 23:01:06 »
Programiki do tego tematu dodaje proponujący programik razem ze swoim opisem jednak :)

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 09, 2008, 07:03:02 »
no to tylko krótki opis trzeba machnąć

*

Offline RubberChicken

• 13
  • Sprzęt: Toshiba G900
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 13, 2008, 16:35:34 »
Mnie program tylko wkurzył. jak teraz dogrywam jakikolwiek temat i chce zmienić to kolory belek pozostają takie jak przy temacie przy którym odpaliłem po raz pierwszy ten Theme Helper. Teraz nawet po odinstalowaniu programu dalej kolor belek pozostaje taki sam (szary, takie kolory miałem przy tym pierwszym temacie do którego użyłem programu) pomimo prób zmian tematów na takie gdzie belki są różnych kolorów. Kolory belek zmieniają się ale tylko przy systemowych tematach (tych co były oryginalne na tośce). Chyba pozostał mi tylko HR  :-| bo w rejestrze nawet nie wiem gdzie tego szukać, próbowałem SKTools to naprawić ale też kupa.

*

Offline grzechu21

• *
  • 70
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 13, 2008, 19:13:42 »
A próbowałeś zwykłego SR a nie odrazu HR ja ten programik wrzuciłem i mi smiga jak trzeba az takich problemum z belkami nie miałem było tak jak mowiz ale zwykły SR i chodziło jak trzeba albo wystarczyła zwykła zmian tematu na inny

*

Offline RubberChicken

• 13
  • Sprzęt: Toshiba G900
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 14, 2008, 14:56:48 »
SR nic nie pomagał. Bez przesady, HR zawsze w ostateczności... Ale na szczęście udało mi się ściągnąć thema który jakoś zadziałał (może dlatego że wcześniejsze były vga a ten jest wvga).

*

Offline Xaburoo

• **
  • 115
  • ;p
  • Sprzęt: Samsung Galaxy i5700
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 05, 2009, 12:32:08 »
a mi to nie działa, po zainstalowaniu tego programu nie chce się odpalac i themesy też nadal nie działają, szkoda ;d
Toshiba G900 >> HTC Diamond >> > iPhone 3G >> Samsung GALAXY i5700 (Spica)

Poczytaj Regulamin odnośnie avatara - jeszcze raz będzie tam reklama dostaniesz bana.