Witam,
Mam problem ze swoją Tosią, a mianowicie:
Chciałem zainstalować sobie najnowszy build opery 9.5, do którego odnośnik znlazłem w tym wątku:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=125461.0 , jest to build na diamonda i posiada podobno pełna obsługę flasha, łącznie z serwisem youtube. Tak więc ściągnąłem z tamtąd plik instalacyjny opery w cabie oraz dołączoną do niego wtyczkę ( modyfikacje flash lite 3.1) także w formacie cab. Następnie rozpakowałem je na palmtopie, odinstalowałem wcześniejszą wersję opery i flasha i przystąpiłem do instalacji owego buildu, lecz instalacja zakończyła się niepowodzeniem. Potem usunąłem wszystkie pozostałości po wcześniejszej operze ręcznie za pomocą Total commandera, i wyczyściłem rejestr przez Pocket Mechanik, czynności te wykonałem z myśla że umożliwi to instalację nowej opery ( myślełem że przeszkadzają jej jakieś pozostałości po starej wersji).
Okazało się że moje starania poszły na marne, opera dalej niechciała się instalować, więc chciałem powrócić do poprzedniego builidu lecz on także nie chciał się instalować. Za każdym razem pojawiał się komunikat że instalacja opera.cab nie powiodła się. W tym miejscu zaczyna się mój konkretny problem, od próby instalacji tej nowej opery nie mogę zainstalować żadnego caba, próbowałem kilkukrotnie z różnymi instalkami.
I teraz pytanie do Was, czy istnieje możliwość zniwelowania tej usterki bez hard-resetu ??
Poprostu nie chcę od nowa wszystkiego ustawiać a backupy nie dają pełnej kopi, tak by po czyszczeniu głównyn nie trzeba było nic ustawiać.
Proszę o odpowiedź i Pozdrawiam