WM6.5 build 23001 G810 - lang PL

• 1 Odpowiedzi
  • 1150 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline DeathName

• 20
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Spica i5700
WM6.5 build 23001 G810 - lang PL
« dnia: Lipiec 14, 2009, 23:29:02 »
Chłopaki, mam nadzieję, że mnie zrozumiecie. Niestety "gotowanie z G810" dopiero raczkuje, a jak zauważyłem społeczność "gotujących" do G900 jest naprawdę spora i napisałem tu a nie gdzie indziej.

Dla zaczynających z gotowaniem jest wielkim problemem znaleźć się w tym wszystkim, tym bardziej, że brakuje konkretnych informacji co z czym jak się jje, a większość gotujące trzyma wszelkie informacje w tajemnicy przed innymi.

Przechodzę do rzeczy. Próbuję osiągnąć język PL na WM6.5 do G810. Mam Base_Lang_0415 do odpowiedniego buildu ale w tym problem, że system nie chce z nim startować. Dopisywałem SysLang jako 415 do default.hv (skonwertowany do boot.rgu i z powrotem do default.hv) ale nadal to samo. Jak sobie z tym poradzić?

*

Offline globalbus

• Ekspert PDA
  • 6139
  • Power User // ROM Developer
  • Sprzęt: N900
Odp: WM6.5 build 23001 G810 - lang PL
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 15, 2009, 11:05:18 »
zacząć od oryginalnego romu

do default.hv (skonwertowany do boot.rgu i z powrotem do default.hv)
i z tego co widzę to nie gotować na płaskim dumpie, przecież to pochlastać się można

Dla zaczynających z gotowaniem jest wielkim problemem znaleźć się w tym wszystkim, tym bardziej, że brakuje konkretnych informacji co z czym jak się jje, a większość gotujące trzyma wszelkie informacje w tajemnicy przed innymi.
nom, taa. Spolszczanie romu, pierwszy numer pda2day, autor artykułu qsqa.
"Wiedza zdobyta samodzielnie jest więcej warta niż przekazana przez inną osobę"

"ponieważ gotowanie to nie jest copy/paste"
paypal