Witam

Mam na imie Mikołaj i dziś zakupiłem na Allegro Toshibe G900

Hmm... Każdy pomyśli zakup jak zakup... Pierwszym plusem jest niezwykła cena... Mianowicie zakupiłem ją za 450zł + koszt przesyłki... Powiecie, dzieciaku... prześle ci kamień i tyle się będziesz cieszył... Otóż nie... Zażyczyłem sobie opcje wysyłki z kontrolą paczki ZANIM uiszczę opłate

A więc wyjme telefon uruchomie go i zapłace... Oki może być uszkodzony

Tego nikt nie powie, ale pogadałem dobre kilka godzinek na gg ze sprzedającym i wychodzi z rozmowy iż jest on po prostu zadowolony z toshiby, ale przekracza jego zapotrzebowania przez co stała się uciążliwa do kożystania na codzień... Dostałem oczywiście real foto telefonu i poza troszkę wytartym tylnym panelem nie mam mu nic do zarzucenia... Czekam na odbiór przesyłki i zdaje relację

Mam nadzieje, że mój drugi w życiu zakup na allegro będzie znowu trafiony i, że będe mógł się cieszyć tym rewelacyjnym smatphonem... Powiem Wam, że przeczytałem trochę postów i narobiliście mi takiego "smaka" na ten telefon, że wszelkie plany kupna SPVki pękły jak lustro w "Seksmisji"... Czekam z utęsknieniem na paczkę i pozdrawiam Mikołaj