Witam! Jestem nowy, witam wiec wszystkich uzytkownikow pdaclub.pl - forum czytalem juz od jakiegos czasu, ale dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem. Miedzy innymi dlatego, ze wlasnie wczoraj otrzymalem swojego pierwszego PDA - G900.
Postanowilem napisac w tym temacie, poniewaz moje pytania dotycza wlasnie systemu (ROMu?) w moim telefonie. A konkretnie jego wersji. W aplikacji wyswietlajacej informacje o systemie mam cos takiego: wersja 17746.0.2.4 (to chyba wlasnie wersja systemu? nie wiem..) oprocz tego "wersja oprogramowania": 03.07BAI oraz wersja radiowa: 03.07BAQ (co to jest wersja radiowa?). Moje watpliwosci biora sie z tego, ze mam wrazenie ze system nie jest do konca spolszczony. Np. ustawienia wi-fi, czy tez ustawienia blokady telefonu (Start/ustawienia/blokada) - sa po angielsku.. Oczywiscie nie przeszkadza mi to, rozumiem angielski, ale jestem nieco zaniepokojony - co to za system? Dlaczego nie jest w pelni spolszczony? Telefon byl nowy, w folii z kartonika, z dwuletnia gwarancja.
Oprocz tego wczoraj zaliczylem jeszcze jedna, znacznie powazniejsza niemila niespodzianke - ale o niej napisze chyba w innym teamacie, gdyz nie dotyczy ona (przynajmniej tak mi sie wydaje) w zadnym stopniu systemu..