małe pytanko dot. smsów

• 2 Odpowiedzi
  • 882 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mycha202

• **
  • 168
  • Sprzęt: Motorola Milestone
małe pytanko dot. smsów
« dnia: Marzec 16, 2011, 18:52:24 »
Tak.. chodzi mi o to zasrane przycinanie się jak piszę wiadomości czy to sms czy e-mail.... słuchajta koledzy drodzy..... czy jak wgracie te fixy to działa wam to idealnie czy też się musicie naw.urwiać na początku bo i tak gubi litery? doszczętnie niczy ten telefon moje nerwy i nie daję zarobić mojej sieci bo przestaję wysyłać wiadomości :D... osobiście jestem zirytowany i jestem skory go sprzedać albo zamienić bo podoba mi się Tytn II ... ale chcę mu dać ostatnią szansę ..... napiszcie mi jak coś jakieś porady.... :) Pozdro i z góry dzięki :)
Niemożliwe staje się możliwe- linux...
był sprzęt: SE k310i>SPVM2000>HPhw6550>HTC Wizard>SE C510>Nokia N73>LG Cookie>Toshiba G900>HTC Rhodium

*

Offline rafcio9292

• 41
  • Sprzęt: G900
Odp: małe pytanko dot. smsów
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 16, 2011, 19:53:35 »
Trochę pomaga sprawa wymiany managera smsów. Ja używam SMS-Chat (płatny) i jest lepiej. XGuru i podkręcenie procka też troszkę zwiększy szybkość wpisywania znaków, ale niestety nadal nie będzie to tak jak choćby nawet w starym Wizardzie:) Niestety Toshiba ten aspekt telefonu spieprzyła strasznie...
Toshiba G900-->>C&C Globalbus-->>SPB Mobile Shell 3.5

*

Offline mycha202

• **
  • 168
  • Sprzęt: Motorola Milestone
Odp: małe pytanko dot. smsów
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 16, 2011, 23:23:39 »
no powiem iż pomogło.. Dzięki :) do zamknięcia.
Niemożliwe staje się możliwe- linux...
był sprzęt: SE k310i>SPVM2000>HPhw6550>HTC Wizard>SE C510>Nokia N73>LG Cookie>Toshiba G900>HTC Rhodium