Kanał SMS 21 - "on szuka jej"
Kanał SMS 22 - "ona szuka jego"
Kanał SMS 23 - "ona szuka jej"
Kanał SMS 24 - "on szuka jego".
"SMS Graffitti" - kanały 40-46
Nie masz włączonego może odbioru informacji z kanałów informacyjnych? 
Nie mam w ogóle obsługi kanałów w sofcie od globalbusa
Następny sms godzina 00:44 - dokładnie 14 minut od porzedniego
Napisałem do ery dość mocnego e-maila:
"Witam !!!
Piszę z powodu niesamowitej niedogodności jaką napotkałem podczas korzystania z waszych usług...
Smutno mi o tym pisać, ale jeśli nie zatroszczą się państwo o moją sprawę, kolejną umowę podpisze z siecią Orange (w której mam telefon firmowy) lub siecią Play.
Problem mój zgłaszałem już aczkolwiek był na tyle mały, że potrafiłem go znieść. Chodzi mi o wiadomości od sieci. Dostawałem dużą ilość smsów dzienni na temat mojej lokalizacji... zminimalizowałem to stosując odpowiednie oprogramowanie do mojego palmtopa... W tej chwili jestem co ok 30 minut zamęczany wręcz informacjami tu rytuje
"Sieć (00:25):
/Graff_zdrowie: * 600581340: dla dojrzalej z podkarpacia 600581340 * 662097644: Witam kobietki. Czy o tej poznej porze sa tu jeszcze i czytaja to kobiety z poznania i swarzedza? Buziaki dla was! :-) * cdn"
Pytanie moje jest proste. Co mnie interesuje, że jakiś pan szuka "dojrzałej z podkarpacia"?? No ludzie... A na pytanie co z tym zrobić otrzymałem odpowiedz, że wyłącze to w aparacie. Dobrze powyłączałem opcje w aparacie, a nawet przy pomocy odpowiedniego oprogramowania usunąłem obsługę wiadomości sieciowych z oprogramowania palmtopa.
Wszystko fajnie, gdyby wiadomości od sieci nie przychodziły dalej... Czy wy jako dostawca usług nie jesteście w stanie czegoś z tym zrobić?? Czy to prawda czego dowiedziałem się w okienku waszej filii?? Czy rzecznik praw konsumenta stwierdzi, że nie ma nic złego w tym iż dostaje informacje z propozycjami spotkań erotycznych?? Czy to jakiś dodatek do mojej taryfy w której nie moge nawet bezpłatnie sprawdzić stanu darmowych minut??
Jakość usług mniej ważnych jest w Waszej firmie tragiczna, i jeśli nie zostaną moje problemy rozwiązane to nie pomogą, żadne punkty era premia w gratisie czy pakiet darmowych 5 minut co miesiąc... Normalnie zmienie sieć, albo gdzieś to zgłosze...
Przykro mi, że musze pisać w takiej sprawie, ale jestem ciekawy jak do tego podejdziecie... Przepraszam za mocne słowa, ale kierują mną dość silne nerwy
Pozdrawiam Mikołaj Cichal wasz (jeszcze) abonent"