Druga sprawa to jak juz powiedzialem jej umiejscowienie. Kazdy kto wie jak wyglada nadajnik podczerwieni i widzi jego umiejscowienie na tych zdjeciach plyty glownej bedzie wiedzial od razu ze nie da sie jej tak wyprowadzic do gory bo skierowana jest na boczna scianke obudowy, mniej wiecej na wysokosci przyciskow glosniej/ciszej. Biorac wiec pod uwage to, ze uda sie komus ta irde w ogole uruchomic to ile osob zdecyduje sie wycinac w obudowie dziure dla jakiejs podczerwieni?
Ale jaki widzisz problem z umiejscowieniem? W h4100 irda jest na dole obudowy i jakoś mi to nie przeszkadza - ważne, że działa. Nie ma też co się spieszyć z wycinaniem obudowy dopóki ktoś nie sprawdzi na 100% czy hardware od irdy jest, oraz jej się jakoś nie uruchomi - jeżeli już będzie działać to wtedy coś się wymyśli...
A czy
bardzo chcę tę irdę? Nie, nie chcę jej
bardzo, po prostu dla mnie jest lepiej ją mieć niż nie mieć.
i prawidlowo ze rezygnuja z tego,irda jest zbyt wolna i co za tym idzie przestazala...
Świetnie. W takim razie ja proszę o wycofanie z produkcji wszystkich nowych ppc, gdyż pod względem wydajności są wolniejsze od stareńkiego h4150, czy innych modeli z tamtego okresu.
Pawel_71: najgorsze jest to, że większość pocketów z fabrycznie dostępną podczerwienią nie radzi już sobie (albo w ogóle, albo ma bardzo mały zasięg) z obsługą TV.