ugotowałem sobie ten zakichany rom, w końcu się udało .

Ale kurcze zacina się czasem tak że nic nie idzie zrobić i trzeba baterię wyjąć

no a wi fi włącza się, łączy ale nie połącza do końca i w rezultacie nie można odpalić przeglądarki . Może jest to wina ustawień, w każdym razie nie wiem co jest grane. I ostatnia rzecz, active-sync nie znajduje tośki. Więc bd zmieniał rom na org. jak tylko go znajdę
Dodam, że zrobiłem rom'a na kuchence globallbusa a waży on ok. 58 mb.
Ps. rad00 możesz podać (chyba) jak się nazywa twój chomik to Cię znajdę i pobiorę interesujący mnie rom .
Połączone: Kwiecień 24, 2011, 19:49:31
Witam ponownie, więc wgrałem rom globallbus'a v1.33, wszystko pomyka, Wi-Fi również

tylko mam 2 pytanka :
1. Czy to normalne że po wybraniu opcji jakie mają się pojawić na ekranie "dzisiaj", i po kliknięciu "ok", system tak muli że cofa do ustawień niby wszystko ok ale dalej nie reaguje na żaden klawisz ani dotknięcie ekranu, klawiatura podświetla się a po kliknięciu czerwonej słuchawki słychać charakterystyczny dźwięk ale nic się nie dzieje... jedyną opcją jest wyjęcie baterii. Może jakieś porady co z tym fantem zrobić??
2. i drugie pytanko, jak podmapować klawisze żeby po przytrzymaniu klawisza ściszania włączyła się latarka, a po przytrzymaniu klawisza głośności włączał się na przykład "mobile gadu" albo wi-fi. jak to zrobić??