Synchronizacja kontaktów bez outlooka ?

• 1 Odpowiedzi
  • 1097 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline arczi87

• 16
  • Sprzęt: Tośka G900
Synchronizacja kontaktów bez outlooka ?
« dnia: Październik 18, 2008, 21:40:38 »
Witam doskonale znana sprawa synchro z Tosia. Rzecz pozornie prosta bo jest masę linków opisujących synchronizacje za pomocą Outlooka bo dokładnie mowa tu o kontaktach ale jako ze jestem zwolennikiem legalnego oprogramowania Outlooka nie posiadam lecz jego zamiennik jakim jest Thunderbirda (nie śmiem narzekać). I nie mam najmniejszej ochoty wgrywać innego "badziewia". Dokonałem bardzo ładnie synchro metoda opisana w tym linku (http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=82036.0 przydało by się dokleić było by łatwiej na przyszłość :)   ) i wszystko śmiga ;] ActiveSync i FinchSync chodzą jednocześnie i nie sprawiają Kłopotów i wydawało by się że życie jest piękne ale.... chciałbym zrzucić kontakty z Tośki na kompa i nic nie znalazłem jakieś rady ?? osobiście wpadłem na pomysł że jak by ktoś wiedział gdzie leży plik w Tośce z kontaktami to przekopiował bym go na żywca na pc i tam go edytował jeśli jest to jakieś rozsądne rozszerzenie. Jakieś rady pomysły sugestie mile widziane :]
...oszukani żyją marzeniami...

Odp: Synchronizacja kontaktów bez outlooka ?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 18, 2008, 21:53:54 »
odpowiedzi nie znam (mam outlooka  :P ) ale rozsądniej było by napisac w innym dziale (napewno więcej osób zobaczyło by temat)
Tosia to nie jest jedyny pocket pc z WM  :sleepy:
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III