Tosia jako modem do PLAY ONLINE?

• 5 Odpowiedzi
  • 1295 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tosia jako modem do PLAY ONLINE?
« dnia: Maj 19, 2011, 14:24:38 »
Witajcie !

Mam pytanie a za razem prośbę do Was. Chciałbym na początku się spytać czy mogę swoją Tosie wykorzystać jako modem do PLAY ONLINE żebym mógł korzystać z tego internetu na laptopie? bo nie mam zamiaru kupować nowego modemu od nich :P

Jeśli można tak o to wykorzystać Tosię to poprosiłbym o jakąś stronkę jak skonfigurować takie połączenie (USB/BT/Wi-FI) :D

P.s. Pytam bo za chwilę mam zamiar kupić, ponieważ mam dzisiaj nockę w pracy a praca nudna i nie chcę zasnąć...

Odp: Tosia jako modem do PLAY ONLINE?
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 19, 2011, 15:20:02 »
Nie wiem czy się nie mylę, ale będziesz musiał skorzystać z funkcji udostępniania połączenia internetowego  :mrgreen:

*

Offline grzegorzb50

• 455
  • Sprzęt: iPhone 4,  LG E900
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 19, 2011, 15:39:00 »
udostepnienie intenetu-polacz i zadziala. :wink:

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 19, 2011, 16:11:07 »
Dzięki za szybką odpowiedz :P jestem ciekaw ile wyciągnę z tego :P czy będę mógł płynnie korzystać z internetu...

Kupię, przetestuje i napiszę wyniki :P

Pozdrawiam!

*

Offline lolasher

• 431
  • Sprzęt: ZTE Blade
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 19, 2011, 23:54:02 »
w HDSPA i przy połączeniu kablem USB będziesz miał maks 3,6 MBit/s (o ile USB1.1 nie jest wolniejsze, ale nie wydaje mi się)
Toshiba G500 -> Toshiba G910- -> Toshiba G900 -> ZTE Blade + SE T610(bo nie mogę mieć Orange Free w Zetafonie...)

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 20, 2011, 12:22:23 »
W trybie szybkim stare USB ma 12 Mb/s więc nie będzie wąskim gardłem. Zresztą nawet przez BT daje się ładnie przeglądać stronki. Zwykle to z połączeniem komórkowym są kłopoty.