toshiba w play

• 55 Odpowiedzi
  • 11192 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
  • Sprzęt: HD2 , DESIRE, SENSATION
toshiba w play
« dnia: Październik 18, 2007, 18:05:24 »
dzisiaj przeczytałem na stronie www.gsmonline.pl ze PLAY wprowadza Toshibe do sprzedaży w polsce i to nawet pod swoja marka :D  :grin: juz sie nie moge doczekać kiedy to bedzie i bede się starał nabyć:) g900 :D ::respect:: 

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: toshiba w play
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 18, 2007, 19:07:13 »
ciekawe w jakich cenach

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 20, 2007, 09:15:52 »
tutaj są przykładowe ceny palmtopów  w sieci :
O2   , VODAFONE
oraz najbardziej nas interesujący toshiba w abonamencie 40 F =  200 zł cena telefonu wynosi 200zł :D  :grin:
Ciekawe jakie ceny będą w play-u już się nie mogę doczekać 1 listopada :)

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 30, 2007, 16:43:53 »
i sie nie doczekałem kupiłem vario 2(przejściowo) ale toshiba g900 będzie na mnie czekać.  :grin:

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 12, 2007, 18:34:42 »
Na 24 listopada mam termin przeniesienia numeru w play'u. Jak do tego czasu nie bedzie tej Toski pochlastam sie tepa zyletka :( Universal mnie frustruje okrutnie ale na Wizardzie za cholere nie daje rady z przegladaniem stron internetowych. Ta Toska powinna zalatwic sprawe choc doniesienia ze swiata na temat niezliczonych bledow w ROMach i niemoznosci samodzielnego upgrade'u romu troche przerazaja. Z drugiej strony kazde urzadzenie przez pierwsze pol roku boryka sie z takimi problemami a producenci traktujacy klientow jak betatesterow to norma. Troche czasu minelo od premiery wiec ROM powinien byc min 3.x Jesli bedzie wyzszy to biore bez zastanowienia. Od razu jak pojawi sie oficjalne info o wprowadzeniu do sprzedazy lece zapisac sie na listy kolejkowe - tego Samsunga U700 dla zony bede musial kupic na allegro :PPP

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 15, 2007, 01:52:38 »
Na 24 listopada mam termin przeniesienia numeru w play'u. Jak do tego czasu nie bedzie tej Toski pochlastam sie tepa zyletka :( Universal mnie frustruje okrutnie ale na Wizardzie za cholere nie daje rady z przegladaniem stron internetowych. Ta Toska powinna zalatwic sprawe choc doniesienia ze swiata na temat niezliczonych bledow w ROMach i niemoznosci samodzielnego upgrade'u romu troche przerazaja. Z drugiej strony kazde urzadzenie przez pierwsze pol roku boryka sie z takimi problemami a producenci traktujacy klientow jak betatesterow to norma. Troche czasu minelo od premiery wiec ROM powinien byc min 3.x Jesli bedzie wyzszy to biore bez zastanowienia. Od razu jak pojawi sie oficjalne info o wprowadzeniu do sprzedazy lece zapisac sie na listy kolejkowe - tego Samsunga U700 dla zony bede musial kupic na allegro :PPP

ponoc maja byc na swieta ..... tzn w okolicach swiat ... co nie jest dobrym newsem bo to by znaczylo ze sie znowu wszystko przesuwa

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 15, 2007, 13:33:58 »
z tego co kojarze na gsmonline pisali ze maja byc na poczatku listopada i tak juz czekam pół miesiaca i nic!! ale jak tylko sie pojawia to ide JA testowac do salonu :)

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 15, 2007, 17:26:06 »
z tego co kojarze na gsmonline pisali ze maja byc na poczatku listopada i tak juz czekam pół miesiaca i nic!! ale jak tylko sie pojawia to ide JA testowac do salonu :)

dzis w salonie play dowiedzialem sie ... juz po tym jak mnie obsmiali .... bo juz troche osob pytalo sie u nich o G900 .... ze i owszem, ze jak wiesc gminna niesie to juz od 2 m-cy mowia ze ma byc i poki co nic z tego nie wynika a oni sami nie wiedza, czyli albo centrala ... albo tylko centrala PLAY wie co i kiedy bedzie

ponoc, ale zastrzegam sie ze nie mam tego jak potwierdzic oprocz slow pracownika, byly problemy techniczne z ta toshiba stad tez termin byl przesuwany ....
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2007, 17:43:03 wysłana przez andy_bez_wandy »

*

Offline zoy

• 9
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 17, 2007, 08:04:10 »

dzis w salonie play dowiedzialem sie ... juz po tym jak mnie obsmiali .... bo juz troche osob pytalo sie u nich o G900 .... ze i owszem, ze jak wiesc gminna niesie to juz od 2 m-cy mowia ze ma byc i poki co nic z tego nie wynika a oni sami nie wiedza, czyli albo centrala ... albo tylko centrala PLAY wie co i kiedy bedzie

ponoc, ale zastrzegam sie ze nie mam tego jak potwierdzic oprocz slow pracownika, byly problemy techniczne z ta toshiba stad tez termin byl przesuwany ....

niestety toska sprawia wiecej problemow niz Samsung z Motorolka razem wziety :) ale za 2 tyg powinna byc juz w magazynie, chyba ze znow cos "wyleci" w romie :)

*

Offline jarekt

• 755
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 25, 2007, 19:03:26 »

niestety toska sprawia wiecej problemow niz Samsung z Motorolka razem wziety :) ale za 2 tyg powinna byc juz w magazynie, chyba ze znow cos "wyleci" w romie :)

No to ja czekam. Szczegolnie ze w ofercie dla firm przy przeniesieniu numeru mozna (poza innymi gratisami) wziac telefon w abonamencie za 50zl a zaplacic jak za abo 125 zl. W ten sposob za 100 zl moge wziac od reki motke z8 lub samsunga u700. Dotacja wychodzi na poziomie 1000 zl (w relacji do cen allegro) przy abonamencie 60 zl brutto miesiecznie co jak dla mnie jest kosmiczna przebitka :)Najwyzej wezme motke i sprzedam na allegro :)

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 22, 2007, 15:18:43 »
no i sie wszytsko okazalo :D niestety dopiero teraz ale mysle ze warto bylo czekac!! zwłaszcza jeski ktos dopiero mysli o kupnie palmtopa to oferta Playa jest poprostu szokujaca cennik: http://gsmonline.pl/portal/news/news.jsp?s0n_id=18667&link=PLAY,-,cenniki,telefon%C3%B3w
Toshiba g500 dla poczatkujacych(i nie tylko)  idealna!!

abonament:           30zł                   50zł                 70zł                   100zł                  150 zł
cena:                    399zł                  299zł                199zł                    99zł                   1 zł

daje temu watkowi o Toshibach jakis tydzien i bedzie to najczesciej odwiedzane miejsce na pdaclub. z takimi cenami kazdego stac na taki telefon!!
brawo tak dalej teraz czekamy na inne aparaty z dotykowymi ekranami i windowsami na pokladzie!!

*

Offline jarekt

• 755
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 22, 2007, 20:07:44 »
Gdzies to mam! Ja potrzebuje G900! Zaden ekran ponizej VGA mnie nie zadowoli i nic poza sprzetowa klawiatura nie zastapi mi klawiatury w Universalu.

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 22, 2007, 20:23:31 »
a fujj, G500 ... G900 to juz jest cos, a tak ....  :E
zreszta na FCC jest juz G920 .....  :grin:
« Ostatnia zmiana: Grudzień 22, 2007, 23:02:55 wysłana przez andy_bez_wandy »

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 23, 2007, 18:17:24 »
ale wy wybrzydzacie!! to ze macie lepszy sprzet o niczym nie swiadczy. ja rowniez za zadne skarby nie oddam swojego TyTN na toshibe g500 ale jesli chodzi o oferte operatorów to jest to niezły kąsek jak juz pisałem dla poczatkujacych za tak niska cene nigdzie nie kupicie czegos podobnego dlatego uwazam ze przybedzie całe grono (mam nadzieje myślących i rozwiniętych użytkowników)

*

Offline PocketLOOX

• 7
  • Sprzęt: Toshiba G500 2GB SD HAiCOM HI-406BT GPS
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 29, 2007, 15:49:40 »
Właśnie dołączyłem do grona posiadaczy Tośki - G500 w Play za 1 zł :). Jak za tą cenę zabawka jest spox. Choć zauważam ułomności tego sprzęty względem PPC. Ale jeśli chodzi o telefon to jest cool. 

« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 01, 2008, 17:41:09 »
a czy może mi ktoś powiedzieć gdzie wrzucić  na dzwonek do telefonu??

*

Offline lolekanabolek

• 6
  • Sprzęt: HTC Desire Z
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 01, 2008, 17:49:40 »
bezpośrednio do My Documents na urządzeniu

*

Offline MediQ

• 6
  • Sprzęt: Toshiba G500
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 03, 2008, 21:01:45 »
bezpośrednio do My Documents na urządzeniu

mogę się mylić ale się z tym nie zgadzam, istnieje wiele sposobów wsadzania dzwonków

1. Robienie go na wav. i wsadzenie do katalogu windows (niezbyt poręczne ... i sam .wav zajmuje o wiele wiecej niż mp3)
2. Wsadzenie do My documents chyba też coś daje (nie próbowałem)

Sam swoje dzwonki, jak i sygnały na sms wsadzam do :
/Application Data/Sounds

*

Offline lolekanabolek

• 6
  • Sprzęt: HTC Desire Z
« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 04, 2008, 23:57:04 »
mogę się mylić ale się z tym nie zgadzam, istnieje wiele sposobów wsadzania dzwonków
być może, mi wystarczy jeden a skuteczny

1. Robienie go na wav. i wsadzenie do katalogu windows (niezbyt poręczne ... i sam .wav zajmuje o wiele wiecej niż mp3)
a po co sobie życie utrudniać????

2. Wsadzenie do My documents chyba też coś daje (nie próbowałem)
a ja próbowałem i działa

Sam swoje dzwonki, jak i sygnały na sms wsadzam do :
/Application Data/Sounds
tak też można ;)

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron

*

Offline barpoz

• **
  • 110
  • Sprzęt: i9100
« Odpowiedź #20 dnia: Styczeń 10, 2008, 21:33:31 »
No no,
to zaraz na allegro stanieją, już zacieram ręce, 1600 brutto w ofercie na kartę do 2200 za nówkę w tej chwili........

cokolwiek i ktokolwiek by nie narzekał na play-a to ofertę telefonów ma najciekawszą

Czas na zmiany

Pozdrawiam

*

Offline marianpower

• 960
    • Pozycjonowanie stron
« Odpowiedź #21 dnia: Styczeń 11, 2008, 19:10:01 »
no to sie pewnie wszyscy teraz zdziwia!!

pamietne licytacje :D

http://img184.imageshack.us/img184/2654/toshibayr7.jpg
hahhaa teraz stawiam ze ceny beda w granicach max 1300 zł :) i w końcu sytuacja sie odwróci i Niemcy i Anglicy będą jeździli do nas po sprzęt :)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2008, 19:12:51 wysłana przez marianpower »

*

Offline ell

• 778
    • http://www.windowsmobile.pl
  • Sprzęt: Motorola Milestone @1GHz
« Odpowiedź #22 dnia: Styczeń 12, 2008, 03:02:35 »
Nikt do nas po toshiby jezdzil nie bedzie bo w playu sa simlocki, a sposobu na zdjecie brak.

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #23 dnia: Styczeń 12, 2008, 20:03:04 »
Nikt do nas po toshiby jezdzil nie bedzie bo w playu sa simlocki, a sposobu na zdjecie brak.

jest bardzo prosty ...  :E
tyle tylko ze kosztowny

po prostu idzie sie do punktu PLAY i mowi sie ze chce sie zdjac smoka

*

Offline ell

• 778
« Odpowiedź #24 dnia: Styczeń 12, 2008, 20:53:08 »
Serio? Mi dzisiaj baba w playu powiedziala, ze nie moga zdajc simlockow z telefonow. Malo tego, powiedziala tez, ze nie moze sprzedac G900 z play karta, tylko i wylacznie na abonament albo mixa! Na pytanie dlaczego skoro w cenniku jest na play karte rowniez odpowiedziala, ze takie maja instrukcje z gory. Jesli sie orientujesz to ile kosztuje u nich sciagniecie blokady i czy robia to od reki? A jeszcze jedno, g900 ktora widzialem dzisiaj w play miala rom 3.06 !
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2008, 20:57:01 wysłana przez ell »

*

Offline PRZYRAK

• 26
  • Sprzęt: TOSHIBA G900 z kartą 2GB, NAVROAD NR 430BT karta 4GB SDHC, AM Europe, wcześniejIPAQ 514, HP 4700 i ETEN M700
« Odpowiedź #25 dnia: Styczeń 12, 2008, 22:10:11 »
A jeszcze jedno, g900 ktora widzialem dzisiaj w play miala rom 3.06 !

Może to wersja "demo" była?  Taki "DEMOPALM"  :mrgreen:

*

Offline ell

• 778
« Odpowiedź #26 dnia: Styczeń 13, 2008, 02:42:29 »

Co masz na mysli? Wychodzi na to, ze ma najnowszy rom i to w naszym jezyku wiec Cie nie rozumiem. Wiem, ze jest 3.07 ale nikt ze sprzedajacych g900 z polskim systemem nie potwierdzil mi jeszcze, ze taka wersja jest w ich urzadzeniach.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2008, 02:45:23 wysłana przez ell »

*

Offline PRZYRAK

• 26
  • Sprzęt: TOSHIBA G900 z kartą 2GB, NAVROAD NR 430BT karta 4GB SDHC, AM Europe, wcześniejIPAQ 514, HP 4700 i ETEN M700
« Odpowiedź #27 dnia: Styczeń 13, 2008, 09:42:22 »

Co masz na mysli? Wychodzi na to, ze ma najnowszy rom i to w naszym jezyku wiec Cie nie rozumiem. Wiem, ze jest 3.07 ale nikt ze sprzedajacych g900 z polskim systemem nie potwierdzil mi jeszcze, ze taka wersja jest w ich urzadzeniach.

Ja zakupiłem swoją miesiac temu w komputroniku i mam 3.07. Oczywiście z polskim systemem. A czym się różni 3.06 od 3.07 tego nie wiem.

*

Offline ell

• 778
« Odpowiedź #28 dnia: Styczeń 13, 2008, 15:37:52 »
No to faktycznie dziwne.

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
« Odpowiedź #29 dnia: Styczeń 14, 2008, 00:05:03 »
Juz ktos wystawil na alledrogo. W skrocie: Jeszcze jest w salonie, a cena drozej niz w play karta.
Be more digital.
pıoɹpuɐ