daras28-82 napisałeś:
a jak jest z kartami pamięci?
zwykle czy hc tez dzilaja???
Z tego co wiadomo są duże problemy z kartami HC. Ale to nie problem skoro możesz w każdej chwili podłączyć pendrive np 8GB.
daras28-82 napisałeś:
podoba mi sie tośka napalilem sie na nia ale sie dzis tu naczytalem niepochlebnych opinii
kupowac czy nie?
Kaiser ma wiele niepochlebnych opinii ale ludzie go kupują. Ja kupiłem G900 i jestem bardzo zadowolony choć nie jestem obiektywny bo to mój pierwszy telefon z WM. Ciesze się, że wybrałem G900, bo za chińszczyzną nie przepadam

. Ludzie narzekają na suport Toshiby, ale nie powiedzą, że podobnie suportuje HTC (wypieli się na ludzi i zamiast driverów do obsługi akceleratora, będzie nakładka przyśpieszająca scrolling). Sytuację ratują użytkownicy HTC, ale tośka ma MYG900.
daras28-82 napisałeś:
z jednej strony to jest dokladnie to czego potrzebuje ale skype nie poleci,z szybkoscia niezabardzo...
Kolejny wymysł wrogów G900

. Mi skype działa normalnie i szybko. Fama głosi, że toshiba wywaliła obsługę Voip z WM (choć to by było ciekawe bo dostajesz czysty system bez żadnych nakładek jak w HTC), nawet ja tak wyczytałem w jakiejś "nie sponsorowanej" recenzji (pewnie autor nic nie dostał od dystrybutora), bzdura. Kolejna sprawa to szybkość. Tu masz trochę racji, że czasami g900 dostaje zadyszki, ale jak Ci potrzeba więcej mocy to podkręcasz procka na 624 i od razu szybciej działa. Zwróć uwagę, że procesor żeby "obsłużyć" wyświetlacz 320x240 (jak dobrze policzyłem) musi "obrobić" 76800 piksli, a wyświetlacz 800x480 to już 384000 piksli więc stąd bieże się zadyszka. Swoją drogą ciekawe jak działałby Kaiser z rozdzielczością 800x480.
daras28-82 napisałeś:
no i jeszcze chcialbym wiedziec czy polski rom jest w kazdym modelu sprzedawanym w kraju czy jak to jest?
W Polsce masz polski ROM, polski WM nie żadne nakładki polonizujące
W zestawie G900, ładowarka, kabelek Host USB, kabelek miniUSB<>USB, płyty z instrukcją i oprogramowaniem. Swoją drogą toshiba powinna dawać do zestawu folię na ekran i nawet jakiś zwykły pokrowiec.