Phi. Co za poziom :/ Nawet nie wiem jak skomentować taką bezczelność :/
Dla Twojej wiadomości nie noszę żadnej torebki, różowych ciuszków i innych stereotypowych rzeczy, przez które widzisz swój świat. Za to zadałam pytanie i nie oczekuję infantylnej acz rzeczowej odpowiedzi.
---edit, jako że nie chcę robić offtopic'a---
Nikt nie powiedział, że noszenie torebki to jakaś ujma. Jednak jeżeli ktoś zadaje pytanie, to się na nie odpowiada, a nie rzuca komentarze w rodzaju: po co Ci to, przecież jesteś kobietą. Przeczytaj swojego posta, a potem się zastanów, co ja mogłam pomyśleć czytając go. Zresztą jeżeli o taki zakup pytałam to znaczy, że tego przedmiotu potrzebuję, a to już nie Twój problem po co mi on i dlaczego.
Następna sprawa, to że nie pytałeś czy noszę torebkę, tylko z góry założyłeś, że tak jest, wobec czego poddajesz się głupim stereotypom. Nawet gdybym ją nosiła i chciała sobie sprawić kaburę, to miałabym do tego prawo, a Twoja opinia czy to ma sens czy nie, i tak nie wpłynęłoby na moją decyzję. Wobec czego co chciałeś udowodnić swoim postem? Że nie wiem, po co mam torebkę, czy że jako kobieta nie mam prawa kupić kabury, bo muszę kupić (mieć) torebkę i tam trzymać telefon?
Proponuję już tego więcej nie poruszać, bo zaraz nas wyrzucą z tego forum- i to całkiem słusznie. Jeżeli chcesz coś napisać to pm.