Jako, że jest to mój pierwszy post tutaj, to witam. Przepraszam, za odkopanie tematu, lepszego nie znalazłem.
Na wstępie chciałbym oświadczyć, że korzystałem z opcji "szukaj"; wiele się dowiedziałem, lecz nie wszystkiego. Zadam szereg pytań, na które miło by było gdyby ktoś zechciał odpowiedzieć, bądź poratować linkiem. Chętnie się dokształcę
1. Czy na Toshibie G900, Windows 6.1 to szczyt możliwości? Znalazłem wiele tematów, w których użytkownicy rozmawiali o 6.1. Czy to wszystko co można wyciągnąć z tego modelu?
2. Na forum znalazłem skin Windows Vista Mobile, który działa na telefonach z wyświetlaczem VGA(?). Czy źle zrozumiałem? Tutaj koniecznie proszę o linka z wszelkimi informacjami, lub wyjaśnieniami kogoś, kto potrafi się odnaleźć w tych setkach tematów.
3. Czy tego skina (Windows Vista Mobile), można nałożyć/wgrać/uruchomić na Toshibie? Jeżeli tak to w jaki sposób (tutaj również poproszę o linka)
4. Podejrzewam też, że wtedy czytnik linii papilarnych, straci swoją funkcjonalność, czy tak?
Jestem przekonany, że te pytania już padły, ale jest na forum tyle tematów, że nawet z pomocą opcji szukaj ciężko sobie poradzić. Bo przecież trzeba wpisać jakąś komendę, którą taki laik jak ja nie jest w stanie wymyślić. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź :-)