Na początku chciałbym przywitać wszystkich użytkowników forum, gdyż jest pierwszy post niedoświadczonego, ale szczęśliwego posiadacza Toshiby G900

Zauważyłem, że wielu użytkowników ma problem z odnalezieniem działającego themes'a do Toshiby, ja również mam z tym problem. Z wyżej wymienionej strony pobrałem już kilkanaście i żaden nie działa w zadowalający dla mnie sposób. Jeden z nich (upatrzony przeze mnie): "DarkWings" owszem zamienia odpowiednio zarówno górny jak i dolny pasek funkcyjny, problem jest z tapetą. Wyświetlana jest bowiem niebieska tapeta ze standardowego stylu. Pomyślałem iż nie będzie z tym zbyt wielkiego problemu, ponieważ samodzielnie można zrobić tapetę i umieścić ją razem z tym tematem, lecz po dodaniu tapety wyświetlana ona jest w bardzo dziwny sposób. Wygląda to tak jakby na moją dodaną tapetę, była nałożone kolejna zupełnie biała warstwa z przezroczystością ustawioną na poziomie ok. 80%
Czy ktoś ma pomysł na naprawienie tego problemu lub ewentualne odkrycie źródła takiego problemu?

Proszę o pomoc. Pozdrawiam