Witajcie,
to jest moj pierwszy post na tym forum. Od wczoraj jestem posiadaczem g900, jest to moje pierwsze pda/pal/smartphone/etc.
Fajne zwierze jak ktos nas atakuje mozna sie z powodzeniem tym bronic niczym mlotkiem

W zwiazku z moim lamerstem w temacie mam kilka pytan :
1. Kontakty
Czy nie da sie zrobic tak aby kontakty byly pokazywane albo z SIMa albo z fona ? Musi byc zawsze i to i to ?
Rozumiem, ze te cale kontakty to tylko zwykla aplikacja ktorej mozna nie uzywac - uzywac jakiejs alternatywy, zgadza sie ? Jesli sie zgadza to poprosze
o podanie takiej alternatywy ktora umozliwialaby to co chce (o ile ktos oczywiscie zna).
2. Alarm/Budzik
Jak podpiac wlasny dzwiek ? Jakas mp3 abo cus w tym guscie. Niby jest tam lista, ale skad ona jest czytana ? :/ Jak podpiac pod zdarzenia
i osoby wlasne dzwieki juz wiem, ale tego jakos nie moge sie domylec :/
3. Menu Start
Jak dorzucic do menu wlasna pozycje ? Znaczy sie np w programach albo jeszcze gorzej bezposrednio pod Start. Pod start probowalem ale cos jeczal, ze moze byc max 7 pozycji, da sie to jakos obejsc ?
4. Pulpit (abo jak to sie w WM nazywa)
Czy mozna na nim dawac wlasne "skroty" ? Tak jak jest "brak nieprzeczytanych wiadomosci" czy tez "Brak zadan". Jesli sie da to poprosze ladnie o jakas instrukcje dla lamera

Z cala pewnoscia to nie koniec pytan, pewne jest, ze cos tam jeszcze nie bede wiedzial jak zrobic i bede pytal z nadzieja, ze ktos mi odpowie
Wozek
PS.
Lamka prosi o wyrozumialosc